Extra large 0 1  10
EN SESONG: Achraf Hakimi har en sesong bak seg i Real Madrid-troppen, der han fikk vist frem noe av sitt potensial.

Achraf: – Jeg må ta et valg til sommeren

Achraf Hakimi sier hjertet hans er splittet mellom Dortmund og Madrid, og det kan virke som at han ikke vet hvor han vil spille neste sesong.

Real Madrid-backen Achraf Hakimi, som for øyeblikket er på utlån i Borussia Dortmund, har snakket med Ruhr Nachrichten om fremtiden og hans potensielle retur til den spanske hovedstaden neste sommer, når låneavtalen går ut. 

–  Hjertet mitt er splittet mellom Dortmund og Madrid, sier Achraf, som har blomstret i Dortmund, og som blir lovpriset som en av de mest talentfulle høyrebackene i verden. 

Achraf inn, Odriozola ut?

På papiret virker det mest sannsynlig at Real Madrid beholder Achraf neste sesong, siden det allerede nå ser ut som han kan konkurrere med Dani Carvajal om høyrebackplassen neste sesong. Alvaro Odriozola har vært en skuffelse under hans to sesonger i Madrid, og det har en stund vært snakk om at han kommer til å forlate hovedstaden til sommeren. Noe som vil gi plass til Achraf Hakimi i troppen neste sesong. 

Dortmund eller Madrid neste sommer?

Likevel har Achraf selv innrømmet at han er nødt til å ta en avgjørelse om framtiden sin neste sommer. 

–  Det er fortsatt seks måneder til sommeren og det betyr at det er mange kamper som skal spilles, men til slutt er det jeg som må ta et valg. Hva er fordelene med Dortmund? Hva venter meg i Madrid?, grublet Achraf.

Det kan virke som at forsvarsspilleren er en smule bekymret for hans fremtidige rolle i Real Madrid hvis han bestemmer seg for å bli i Madrid neste sesong. Det er med ganske stor sikkerhet at han ville vært en udiskutabel starter i Dortmund, en rolle Zidane kanskje ikke kan love han ennå. Likevel har Achraf levert på et såpass høyt nivå i Dortmund at han er en spiller som Real Madrid garantert har bruk for i fremtiden, selv om de kanskje må overtale han. 

Burde Real Madrid hente tilbake Achraf Hakimi når låneavtalen med Borussia Dortmund går ut til sommeren?

Pmn6