Extra large 0 1
KRITIKK: Eden Hazard fikk mye kritikk for å ikke være i form da han ankom Madrid i sommer.

Hazard: – Jeg var overvektig da jeg ankom Madrid

Eden Hazard fikk kritikk for å være overvektig da han ankom Madrid, og nå innrømmer han at han veide noen kilo for mye.

Da Eden Hazard signerte for Real Madrid i sommer, og pre-season startet ble belgieren beskyldt for å være overvektig. Nå innrømmer Hazard at han var overvektig da han ankom Spania denne sommeren, i et intervju med Sport and Foot Magazine.

Etter å ha signert for Real Madrid fra Chelsea, dukket Hazard opp i Madrid ute av form. Var du overvektig da du ankom Madrid i sommer?

Det er sant, jeg kan ikke lyve. Men når jeg er på ferie, da er jeg på ferie. Jeg la på meg fem kilo denne sommeren. Jeg er en person som legger på meg lett, men jeg går også fort ned i vekt. 
Da jeg var 18 år gammel og spilte for Lille veide jeg 72 eller 73 kilo, så gikk jeg opp til 75 kilo da jeg la på meg litt muskler og på en dårlig dag var jeg oppe i 77 kilo. I sommer veide jeg 80 kilo, men jeg gikk ned fem kilo i løpet av ti dager. 

Hazard har lenge hatt lyst til å spille for Zinedine Zidane, og han innrømmer at han har tenkt på å spille for Real Madrid helt siden 2016. 

Vi har ikke samme spillestil som spiller, og han var mer teknisk enn meg. Du ser han spille fotball og man får inntrykket av at han alltid har glede av fotball. 

Tok kontakt i 2016

Han ringte meg under EM i 2016 og sa at han ønsket meg til klubben. Det er noe jeg har tenkt på siden den gang.

Nå som han spiller under Zidanes ledelse nyter Hazard å jobbe med Zidane hver dag.

Treningene er alltid med ball. Jeg tilbrakte tre år med italienske trenere som Antonio Conte og Maurizio Sarri og det er mye mindre hyggelig. Jeg har gjenoppdaget noe jeg liker veldig godt. 

Hazard har alltid vært trigget av ideen om å spille for Real Madrid, noe han ikke legger skjul på. 

Da jeg spilte fotball i hagen latet jeg som at jeg spilte for Madrid. Zidane var mitt idol. Når jeg så Bernabeu på tv var det magisk. Den hvite trøya var upåklagelig. Jeg reiste til Spania på ferie, ikke til Madrid, og alle snakket til meg om Real Madrid når vi spilte og vi så de spille kamper.

Synes du det var uprofesjonelt av Hazard å komme tilbake fra ferie overvektig?

Pmn6