Extra large varann
GOD: Raphaël Varane har vært meget god for Real Madrid denne sesongen.

Varane: - Zidane gir oss selvtillit

Den franske stopperen har rost Zinedine Zidane i et intervju med DAZN.

I forkant av denne sesongen var det stor oppmerksomhet knyttet til de nye kjøpene til Real Madrid. Zidane skulle bygge et "nytt" lag, og alt skulle bli annerledes. Faktum viser noen måneder senere at det egentlig ikke er så mye som er blitt endret, annet enn at Zidane har klart å få det beste ut av spillerne sine. Varane var en av de som ble avskrevet forrige sesong og fikk mye kritikk, men denne sesongen har han vært en av Europas aller, aller beste og mest stabile stoppere. Dette gjelder flere andre i troppen, som virkelig ser ut til å nyte og spille under den franske legenden. Nylig har Varane gått ut i media og rost treneren sin.

Zidane er et eksempel til etterfølgelse. Han er rolig, alltid positiv og har full tro på sine ideer og de tingene han ønsker å gjøre. Jeg lærer mye av han og han motiverer meg til å prestere på et høyt nivå. Jeg ser også opp til andre forbilder som Ramos og Pepe. Av Ramos har jeg lært av hans vinnermentalitet. Han finner alltid motivasjon, og vil alltid vinne, selv når det er trening. Han er fantastisk. Cristiano Ronaldo også, er et forbilde for alle som driver på med denne idretten. 
Når du spiller i Real Madrid kan du ikke gjøre feil. Ofte har vi 50 meter rom bak oss når vi presser motstanderne, og derfor må vi alltid være konsentrerte, siden en liten feil kan ødelegge kampen. 

Hazard

Han har integrert seg bra, og har et spesielt talent. Han gjør det lettere for oss når han er på banen, han utgjør en forskjell.

Utfordringer

Hver eneste sesong i Madrid byr på nye utfordringer. Jeg har vært i Real Madrid i åtte år, og man må alltid nullstille seg før ny sesong. Det er på det viset man klarer å prestere på sitt beste.
Pmn6