Extra large 000 1
FORNØYD: Zidane mente seieren mot Sevilla på Santiago Bernabeu var en veldig sterk prestasjon.

Zidane: – Første målet til Casemiro var genialt

Zinedine Zidane genierklærte det første målet til Casemiro da han snakket med pressen, og kom med sitt syn på de omdiskuterte VAR-situasjonene i kampen mot Sevilla.

Kampen

Vi var litt seige i første omgang, men etter pausen klarte vi å presse bedre. Sevilla er en vanskelig motstander hvis man lar dem spille. Vi forbedret oss veldig i andre omgang, og kampen endret seg. Vi visste hva vi måtte gjøre, og vi var opptatt av press-spillet, spesielt på vår egen halvdel. Vi er veldig fornøyde fordi vi klarte å snu kampen. 

Casemiro

Jeg er fornøyd, fordi det er uvanlig at han scorer to ganger, jeg er veldig begeistret. For oss kan enhver spiller gjøre forskjellen for oss. Den første scoringen var spesielt genial. Jeg er fornøyd med målene hans og kampen reflekterer hvordan vi spilte i andre omgang. 

Forberedelser

Å være fysisk forberedt er helt grunnleggende i dag. Spillerne er maskiner og de må være i god fysisk form. Kampen i dag ble spilt i et høyt tempo, og vi var klar for det. Vi jobbet hardt for å være klare for den fysiske biten, og vi hadde det bedre med ballen i andre omgang. 

Eder Militão 

Militão er en for fremtiden, men også for nåtiden. Han klarer seg ganske bra, og han er veldig ung. Han må fortsatt lære, men han gjør mye bra der ute. Vi er fornøyde med alle spillerne vi har.  

VAR

Jeg så hendelsen på det første målet. Han blokkerer han, det er en forseelse. Dommeren går til VAR og tildeler oss frispark. På den andre hendelsen mener han ikke det er hands, men det var hands, jeg så det selv. Det er ikke jeg som dømmer. Jeg kommer ikke med min mening om hva som skjer på banen. Noen ganger går de mot meg, andre ganger går de for deg. Det er en tøff jobb, men det er de som tar beslutningene. 

Monchi sine uttalelser (Monchi mente dommeren gjorde feil på Sevilla-målet som ble annullert)

Det var en tøff kamp for alle. Vi må huske at vi møtte en veldig god motstander, men resultatet viser at vi gjorde det bra der ute. Problemet som Monchi har kommentert er hans ansvar. Jeg kan ikke si om han har rett eller galt. Jeg tror det han sa var litt over streken. 
Pmn6