Extra large satellite
LEIESOLDAT: Ødegaard har virkelig vist han duger for denne sesongen, men gikk på en smell i helgen.

Leiesoldatene: Hakimi med storseier- Ødegaard tilbake med tap

Det har vært en spennende uke med Madrids "leiesoldater". Her er siste nytt.

Hakimi: Hakimi deltok i 5-3 seieren over Augsburg. Vår egen Erling Braut Håland scorte hat-trick da han ble byttet inn etter 56 minutter. Hakimi spilte hele kampen som offensiv back, men markerte seg ikke med målpoeng. Hakimi har i det siste også kommentert slutten av sitt låneopphold i Tyskland. Han sier han har forelsket seg i Dortmund og er ikke lenger sikker på om han ønsker seg tilbake. Vi får håpe på sistnevnte.

Ødeegard: Nordmannen har vært helt fantastisk denne sesongen og er å regne som en av beste midtbanespillerne i ligaen, så langt. Han har både scoret mål og notert seg med målgivende, samt at han viser en enorm fysikk. Ødegaard spilte sin første kamp etter skaden mot Real Betis, men tapte kampen 3-0. Ødegaard spilte hele kampen.

Kubo: Det har vært stille rundt Kubo for tiden og han har heller ikke fått helt den store sjangsen i Mallorca. Kubo ble byttet inn etter 81 minutter i dagens kamp mot Valencia. Noe overraskende vant Mallorca 4-1. Kubo pådro seg i tillegg et gult kort. Vi får satse på at Kubo får mere tillit etterhvert. 

Mayoral: Mayoral har fått spille ca halvparten av kampene for Levante i år og har scoret 4 mål så langt. I går tapte de 1-0 mot Deportivo Alaves. Mayoral ble byttet ut etter 79 minutter. Mayoral er vel kanskje ikke den man savner mest i Madrid, i tillegg er han en av mange spisser i stallen. Spennende å følge videre uansett!

Lunin: Lunin har endelig fått muligheten sin i Real Oviedo. Han spilte sin første kamp på torsdag og gikk på et 2-0 tap mot Almeria. Lunin vil allikvel utvikle seg så lenge han spiller, uansett resultat. Mye mulig at han også vil være andre-keeper bak Courtois neste sesong.

Luca Zidane: Luca nyter mye spilletid i Racing Santander og har spilt omtrent hver eneste kamp for klubben. De tapte sist 2-1 over Deportivo La  Coruna. Zidane fikk hele 7 skudd mot seg i denne kampen. I likhet med Lunin vil han sakte men sikkert utvikle seg jo mer han spiller, men kampen om reserveplassen vil bli tøff mot Lunin. Hvor veien går for Zidane er uvisst, men tiden får vise. 

Reguilón: Reguilón var det kanskje aldri nødvendig å låne ut, men han er heldigvis ikke solgt. Reguilón nyter mye tillit under Lopetegui  og har denne sesongen levert to målgivende og en scoring. I går tapte han mot moderklubben 2-1 og spilte hele kampen. Reguilón gjorde god motstand mot Madrid og viser gode kvaliteter. Med Mendy inne som en god konkurrent for Marcelo er det usikkert om hvorvidt Reguilón får mye tillit når låneavtalen løper ut til sommeren.  I verste fall kan han selges for en god pris.

Ceballos: Ceballos har så vidt fått spille under nyansatte Arteta i Arsenal, men leverte godt i en periode under Emery. Han var også ute med skade i godt over en måned, før han var spilleklar igjen rett før nyttår. Ceballos deltok ikke i 1-1 kampen mot Sheffield United. Ceballos vil nok få muligheten igjen når han er 100%.

Vallejo: Spanjolen har ikke fått mere enn 7 fulle kamper for Wolverhampton denne sesongen. Det er også snakk om at han skal lånes videre til en annen klubb. Han var ikke engang på benken mot Southampton igår. Vallejo er også en av mange spillere som det finnes lite plass til i Madrid når låneoppholdet avsluttes og det hjelper enda mindre med lite spilletid.

Pmn6