Extra large hazard 2
SNART TILBAKE: Hazard og Asensio trente for seg selv idag.

Hazard og Asensio nærmer seg retur

Laget forbereder seg til cupkamp på onsdag og gjennomførte idag ukens første økt. Asensio og Hazard trente for seg selv ute på feltet.

Real Madrid skal spille 16-dels finale mot Unionistas på onsdag. Zidane kommer neppe til å stille med sin sterkeste ellever i denne kampen, men det er gledelig å se Hazard og Asensio ute på feltet.  Både Benzema, Bale og James deltok aktivt i treningen og ser ut til å være skadefrie. Ramos trente ikke ute på banen og det er uvisst når han er tilbake. Etter alt å dømme ser det ut til at det ikke tar lang tid før vi får se Hazard i aksjon igjen. Asensio virker også å være nær en retur.

Madrid skal altså spille cupkamp på onsdag. Zidane stiller mest sannsynlig med "B-laget" og vi får se flere av reservene i aksjon. Madrid må fortsette å vinne ligakamper og om en knapp måned kommer Manchester City på besøk. Madrid skal også møte Atletico den 1.2 og Barcelona den 1.3. Skal Madrid vinne ligaen må det plukkes poeng i hver kamp og det kommer til å bli en lang sesong. Barcelona fortsetter å vinne og leder fortsatt på antall mål. Seier i disse kampene blir avgjørende for ligaen.

Det ser altså ut til at Madrid er fulltallig når de avgjørende månedene kommer. Det eneste kjente skadefraværet per nå er Ramos, men det er ikke langvarig. Det blir også viktig å rotere mye på laget i denne tiden. Spillere som Casemiro og Kroos trenger hvile så ofte de kan. Forhåpentlig klarer Zidane å løse denne kabalen, slik som i 16/1-sesongen.

Pmn6