Extra large co

Offisielt: Reinier Jesus til Real Madrid

Real Madrid bekrefter at det brasilianske stortalentet blir Real Madrid-spiller.

Real Madrid kommer neppe til å være veldig aktive i januarvinduet, men det er likevel en overgang som har dominert overgangsryktene de siste ukene. Dette har vært overgangen til den unge brasilianeren Reinier Jesus, som anses et av de største midtbanetalentene i den brasilianske ligaen. Mandag ettermiddag offentliggjorde Real Madrid overgangen for stortalentet, som kommer til slutte seg til Real Madrid Castilla i utgangspunktet. Reinier kommer fra Flamengo, og ryktene snakker om en overgangssum på om lag 30 millioner euro.  

Real Madrid har sluppet følgende pressemelding: 

Real Madrid C.F og Clube de Regatas do Flamengo har kommet til enighet om overgangen for spilleren Reinier, som knytter seg til klubben fram til juni 2026. 
Spilleren slutter seg til Real Madrid Castilla når han fullført sin deltagelse Torneo Preolímpico U-23 med det brasilianske landslaget.

Klubben bekrefter altså også at Reinier kommer til å slutte seg til Raúls Real Madrid Castilla etter at han har spilt ferdig Torneo Preolimpíco med det brasilianske landslaget. Denne turneringen avsluttes 9. februar, og vi kan derfor forvente å se Reinier i Madrid i midten av februar. Reinier anses som en svært teknisk offensiv midtbanespiller, som av Maldini i MARCA kan minne litt om Kaká. Unggutten har en god skuddfot, og han trives i området like utenfor boksen. Likevel er han god til å ta med seg ball fra dypt i banen og skape angrep. 

Dette er det tredje stortalentet Real Madrid har hentet fra den brasilianske ligaen de siste årene, og kjente navn som Rodrygo Goes og Vinícius Jr. har allerede etablert som svært gode spillere i den spanske hovedstad. Håpet er at det samme skal være tilfellet med Reinier, selv om han kanskje ikke er et like stort navn som det Vinícius og Rodrygo var da de ankom Madrid. Likevel ansees Reinier som et av de største talentene i den brasilianske ligaen. Den offensive midtbanespilleren hentes altså fra den brasilianske storklubben Flamengo, hvilket er samme klubb som Vinícius spilte for før han dro til Real Madrid. 

Pmn6