Extra large 45499328835 970e4536fe o h1thumb
IMPORT: Enda en brasiliansk import, i likhet med Vinícius Júnior kommer han direkte fra den tradisjonsrike klubben Flamengo.

Reinier: – Real Madrid er toppen av næringskjeden

Det har ligget lenge i kortene, men omsider ble enda en brasiliansk unggutt klar for klubben, og i følge seg selv har han allerede nådd toppen av næringskjeden.

Den brasilianske playmakeren har av en rekke medier blitt beskrevet som den neste Kaká, og hovedpersonen selv legger ikke skjul på at den tidligere Real Madrid spilleren er en han har sett opp til.  Reinier Jesus er det ferskeste tilskuddet til baby-Galácticos, signeringen i seg selv deler flere likhetstrekk med spesielt overgangene til Rodrygo og Vinícius Júnior. I likhet med sine jevnaldrende landsmenn er han til å begynne med først å fremst tiltenkt en rolle på Real Madrid Castilla, før han på sikt skal integreres på førstelaget. 

For øyeblikket deltar Reinier i en u23 landslagsturnering  i regi av CONMEBOL som skal være oppvarmingen til sommerens OL i Japan. Likevel tok den nysignerte 18-åringen seg tid til et intervju med den Madrid-baserte sportsavisen Marca. 

Er du overveldet, nå som du offisielt er blitt Real Madrid-spiller? 

Jeg vet ikke om overveldet er ordet, men Real Madrid er toppen av næringskjeden i fotballverdenen. 

Når fant du først ut av at Real Madrid var interessert i din signatur ?

For ikke lenge siden, faktisk her i Brasil-leiren. Det var min far og min agent som fortalte meg det, selv kunne jeg ikke helt tro det.

Kan du fortelle litt om din lidenskap for klubben, og hvor den kommer fra?

Real Madrid er det største. Når jeg var yngre så jeg Galácticos-laget på TVen sammen med min far, allerede da ble jeg forelsket i laget og har elsket dem siden. De siste årene har jeg blitt svært lykkelig og stolt over de fire Champions League-titlene klubben har vunnet, det er helt ubeskrivelig. 

Hvem ser mest frem til å møte når du ankommer Madrid?

Alle! Både spillerne og trenerne i klubben er svært imponerende, bare det å vite at jeg skal treffe Raúl og Zidane er helt utrolig.

Hvilke  spillere tiltrakk din oppmerksomhet når du var yngre, og hvorfor? 

Jeg har sett så mange gode spillere i Real Madrid, det er ikke lett å vite hvor jeg skal starte. Zidane og Kaká har bestandig vært mine idoler, mye på grunn kombinasjonen av eleganse og frekkhet de viste fra sine midtbaneroller. 

Ydmykhet er vanlig blant tidligere store brasilianske fotballspillere, men også du kommer fra en vanskelig bakgrunn ...

Min familie har vært nødt til å ofre mye for oppnå noe, jeg er veldig stolt over mine nærmeste sin dedikasjon og oppofrelse. Derfor kommer jeg aldri til å miste perspektivet- for å vokse er du nødt til å lide. 

For din familie var nødt til å i praksis deles i to.. 

Ja, jeg var nødt til å dra fra Brasilia når jeg var 11 år gammel. Min mor og min søster ble igjen hjemme, mens vi ventet på at min fremtid i Rio de Janeiro ble mer tydelig. 

Du er en spiller som blir ansett for å være morsom å se på, hvem i dagens Real Madrid-tropp mener du er det ?

Benzema og Hazard er som god kunst, gud bedres de kan spille fotball! 

Tror du Reinier blir en suksess, og virkelig oppfyller guttedrømmen?

Pmn6