Extra large odriozola
LITE SPILLETID: Det har kun blitt fem kamper for Álvaro Odriozola denne sesongen.

COPE: Odriozola på utlån

Álvaro Odriozola trente ikke med laget i dag, og er på vei vekk fra klubben.

Forventningene var store når den spanske høyrebacken ble hentet til Real Madrid i forkant av forrige sesong. 24-åringen hadde nettopp hatt en fantastisk sesong for Real Sociedad, og ble sett på som den neste store høyrebacken fra Spania. Karakteristikker som enorm løpskraft, hurtighet og en evne til å aldri gi opp var det som kjennetegnet det daværende nysigneringen til Los Blancos.

Til tross for dette har det dessverre ikke gått som ønsket for Odriozola i den spanske hovedstaden. Forrige sesong spilte han 14 kamper i LaLiga, og under Zidane denne sesongen har det blitt fire kamper i LaLiga og en i Champions League. Han har ikke klart å prestere, og spesielt defensivt har han vært en stor svakhet for Real Madrid. Dette skal ha gjort at han og klubben har blitt enige om at et utlån er det beste for 24-åringen.

Høyrebacken møtte nemlig ikke opp på dagens Real Madrid-trening, og COPE melder at han forhandler i disse timer med Athletic Club, Sevilla eller Bayern München om et utlån. Det er uvisst hvilke avtale det er snakk om, men han er uansett på vei vekk. Det gjenstår nå å se hvilke klubb han ender opp i, men eksempelvis AS hevder at Bayern er de som ligger i førersetet med tanke på å sikre seg spanjolens signatur.

Pmn6