Extra large zidane
SKAL GI ALT: Zinedine Zidane krever full fokus fra samtlige spillere i cup-kampen mot Unionistas de Salamanca.

Zidane: - Vi kommer til å gi alt

Real Madrid kommer ikke til å ta lett på Copa del Rey-kampen mot Unionistas de Salamanca.

Real Madrid har i skrivende stund tatt turen til Salamanca, som er rundt 170 kilometer fra Madrid. Der venter det en cup-kamp mot Unionistas de Salamanca, en kamp Real Madrid bør vinne enkelt. Til tross for dette har Zidane tatt ut det beste han har tilgjengelig, og på pressekonferansen før kampen så krever han full fokus fra samtlige spillere.

Vi går inn i kampen med full fokus. Det er en viktig turnering for oss, og vi er klare til å spille en god kamp. Turneringen er viktig, det må vi ikke glemme. Jeg har selv spilt i denne turneringen, i både dårlige og gode forhold. Vi er klare mentalt og fysisk til å spille denne kampen. Vi må alltid være klare, det er vårt ansvar.

James og Bale

De er begge klare og har trent som normalt i det siste.

Reinier

Han er nå en Real Madrid-spiller, og en del av klubbens fremtid. Han har ikke vært her med oss enda, så vi må ta det steg for steg. Han er en for fremtiden og vi skal se nærmere på det når han kommer hit. Hans hovedkvalitet er at han er teknisk god, og i utgangspunktet skal han spille for Castilla.

Mbappé

Han er et eksempel for mange spillere. Vi er alle eksempler for de som spiller fotball. Noen likte også å se meg spille, nå er det mange som nyter å se Mbappé spille.
Pmn6