Extra large  he28531
SCORET FØRST: Gareth Bale var iskald da han satte inn kampens første mål etter et drøyt kvarter.

Unionistas de Salamanca 1-3 Real Madrid

Brahim scoret to ganger etter han entret banen og sikret avansement for de helhvite.

Unionistas de Salamanca 1-3 Real Madrid
Estadio Pistas Del Helmántico, Salamanca
Copa del Rey, 32.delsfinale
Onsdag 22.januar, kl:21.00

0-1 Gareth Bale (17')
1-1 Álvaro Romero (57')
1-2 Brahim Díaz (61') - Assist: Marcelo Vieira
1-3 Brahim Díaz (90+2') 

Los Blancos er inne i en god periode hvor de sikret troféet i Supercopa de España for en drøy uke siden, og seiret over Sevilla i LaLiga Santander på lørdag. Nå var det omsider en ny turnering som stod for tur da Real Madrid reiste vestover til universitetsbyen Salamanca for å spille mot Unionistas på Pistas Del Helmántico. Lilleputten har allerede sendt tre lag ut av turneringen, og det var derfor et sterkt Real Madrid-lag som møtte opp i Salamanca onsdag kveld. 

Real Madrid: Areola - Carvajal, Militão, Nacho, Marcelo - Valverde, Casemiro, James (Isco 80') - Bale (Brahim 52'), Benzema (Jovic 75'), Vinícius 

Unionistas de Salamanca: Pereiro - Piojo, Gongora, Placeres, Mangado, Gallego - Ciarruz, Ángel, Navas - López, de la Nava

Bale åpner ballet

Det ble en jevn åpning på oppgjøret onsdag kveld, hvor vertene yppet seg i starten uten å skape noe nevneverdig. Gjestene fra Madrid var de som skapte først, og det var Vinícius Júnior som testet lykken et snaut kvarter ut i oppgjøret med et skudd som gikk via en motspiller og til corner. Fem minutter senere sendte en Real Madrid-spiller ballen inn i feltet, og en forsvarer headet ballen rett til Bale. Waliseren tok ned ballen på brystet, og sendte den forbi målvakten til 0-1. Vertene var frempå rett etter scoringen, hvor Gongora klemte til fra langt hold, og skuddet hadde god retning, men en Areola i full strekk slo forsøket til corner. 

Like etter halvtimen kombinerte Benzema og Marcelo, hvor førstnevnte fikk ballen tilbake i boksen og klemte til, men forsøket endte i nettveggen. Noen minutter etter dette kombinerte Casemiro og James, da brassen sendte colombianeren i bakrom, hvor James forsøkte seg med feil fot, men forsøket landet på toppen av tverrliggeren. Flere sjanser ble det ikke i den første omgangen, og lagene gikk dermed inn i hvilen på 0-1. 

Brahim-dobbel

Det var Los Blancos som åpnet sterkest også i den andre omgangen, og snaut fem minutter ut i omgangen skapte de en stor sjanse. Real Madrid rullet opp, og ballen ble sendt gjennom feltet til James som fikk skyte helt upresset fra kloss hold, men forsøket ble utrolig nok reddet. Snaut ti minutter senere var det vertene som fikk en stor sjanse, og den kom ved innbytter Álvaro Romero som snappet en meget svak pasning fra Marcelo før han stormet mot mål og klemte ballen i krysset til 1-1. Vill jubel brøt ut på det lille stadionet i Salamanca. Det skulle omsider ikke gå lang tid før gjestene fra hovedstaden gikk opp i ledelsen igjen, for en time ut i oppgjøret mottok Benzema ballen på siden, før han slapp til Marcelo. Backen sendte ballen tvers gjennom feltet, hvor Brahim snublet ballen i mål til 1-2. 

Noen minutter sener var vertene frempå igjen, og denne gang var det de la Nava som mottok ballen i feltet før han testet lykken, men Areola reddet forsøket. Tjue minutter før full tid var det Benzema sin tur til å teste lykken, men angriperen klarte ikke å styre skuddet innenfor stengene. Et par minutter senere var franskmannen frempå igjen, hvor han gjorde et par driblinger før han sendte kula mot kort-hjørnet, men sisteskansen dyttet skuddet like utenfor. Femten minutter før full tid fikk vertene frispark, og det ble svingt inn i boksen hvor en spiller satte hodet til ballen, men Areola reddet. Et par minutter fikk vertene en ny stor sjanse, også denne etter dødball. En corner ble svingt inn, og de la Nava fikk skyte helt upresset, men Areola gjorde en god jobb og reddet fra kloss hold. 

Fem minutter før full tid fikk gjestene tre gode sjanser, hvor Brahim var først frempå med et skudd i stolpen fra om lag tjue meter. Ballen havnet rett hos Carvajal, og backen sendte inn i boksen mot Vinícius Júnior som fikk heade fritt, men Pereiro gjorde en flott redning. Returen gikk til siden, og Jovic kjempet seg forbi en forsvarer før han sklei ballen rett i stolpen, før Pereiro holdt den i fast. To minutter på overtid viste omsider Brahim litt av det som bor i han da han fintet seg forbi tre forsvarere, og kom seg inn i boksen før han sendte kula i det lengste hjørnet til 1-3. Dette ble også sluttresultatet, og Real Madrid sikret derfor avansement til den neste runde av Copa del Rey. 

Hva er dine tanker etter kampen mot Unionistas? 

Pmn6