Extra large  he28963
STORSPILTE: Brahim kom inn like før timen, og leverte flere solide involveringer mot Unionistas.

Spillervurderinger: Unionistas de Salamanca (B)

Brahim Díaz var kampens store spiller med sitt meget solide innhopp da han stod for to mål.

Unionistas de Salamanca 1-3 Real Madrid
Estadio Pistas Del Helmántico, Salamanca
Copa del Rey, runde 4
Onsdag 22.januar, kl:21.00

0-1 Gareth Bale (17')
1-1 Álvaro Romero (57')
1-2 Brahim Díaz (61') - Assist: Marcelo Vieira
1-3 Brahim Díaz (90+2') 

Rammene var satt da Real Madrid reiste til Salamanca for å møte Unionistas de Salamanca på Estadio Pistas del Helmántico. Det var en stadio som var langt mindre enn de kongelige er vandt med, og standarden på gressmatten var langt unna Santiago Bernabéu, men det hindret ikke Zidane i å stille et slagkraftig mannskap. Det var Los Blancos som gikk opp i føringen først da Bale scoret like etter kvarteret var rundet. Like før timen utliknet omsider gjestene etter en stor feil fra Marcelo, men kun fire minutter senere så sendte Brahim Real Madrid i føringen igjen. Samme mann fastsatte også resultatet på overtid med en flott solo-scoring. Det fulle referatet fra oppgjøret kan du lese her! 

Spillervurderinger: 

Alphonse Areola (7): Står en god kamp mellom stengene, og har flere gode redninger, spesielt i perioden i den andre omgangen hvor vertene presset. Kan ikke klandres for scoringen, og det blir totalt sett en god opptreden fra sisteskansen. Aggressiv i feltet, og flere gode redninger. 

Dani Carvajal (5): Har god kontroll defensivt, hvor han både blokkerer innlegg og stopper gjestene sine angripere. Offensivt klarer han ikke å involvere seg nevneverdig, og det blir derfor en kamp midt på treet av backen. Kommer til å måtte spille rubbel og bit i tiden fremover med Odriozola på utlån. 

Eder Militão (3): Litt rufsete kamp fra den unge brassen, som slet litt med å få kontroll over spillet sitt. Virket usikker ved flere tilfeller, og tviler litt på hvilke valg han skal foreta seg. Kunne løst situasjonen i forkant av scoringen annerledes. 

Nacho Fernández (4): Heller ingen stor kamp fra Nacho, som sammen med Militão virker noe usikker og rusten. Hakket tryggere enn sin makker, men klarer ikke å hindre scoringen imot. Fungerer som den som sikrer, mens makkeren tar seg av det aggressive. 

Marcelo Vieira (3): Gjør en forferdelig pasning i forkant av scoringen imot, og må ta den på sin kappe. Sliter defensivt ved flere tilfeller, men offensivt er han mye involvert både i form av kombinasjonsspill, og i form av en målgivende pasning på 1-2-scoringen. Fortsatt rusten, og må opp flere hakk. 

Federico Valverde (4): Ikke veldig mye involvert i dette oppgjøret, og klarer heller ikke bryte opp spillet til gjestene de få gangene de kommer fremover. Offensivt er han relativt bleik, og det blir derfor en karakter litt under godkjent. Får ikke frem sine beste sider mot slik "svak" motstand. 

Carlos Casemiro (5): Spiller en kamp helt midt på treet, og er egentlig relativt usynlig gjennom hele oppgjøret. Tilfører ikke noe spesielt fremover på banen, og tilfører ikke spesielt mye bakover i banen. 

James Rodríguez (4): Forsøker tidvis å involvere seg, spesielt i begynnelsen av kampen, hvor han slipper seg fremover i banen. Klarer dog dette kun med varierende hell, og kommer til et par gode sjanser, men misbruker begge to. Den ene ender i tverrliggeren, og den andre blir reddet etter et skudd fra kloss hold. Godt å se han tilbake på banen. 

Gareth Bale (4): Waliseren scorer kampens første mål da han legger ned ballen på brystet, og setter den iskaldt i mål fra kloss hold. Etter dette er han dog veldig usynlig, og han glir mer og mer ut av kampen. Blir byttet ut etter 52 minutter til fordel for Brahim. 

Karim Benzema (4): Den av de i angrepet som tilfører mist dette oppgjøret, og er nesten helt usynlig i den første omgangen med unntak av en avslutning. Kommer seg utover i den andre omgangen, og er veldig livlig rett før han blir byttet ut. 

Vinícius Júnior (5): Forsøker mye, og er livlig med sine finter flere ganger i løpet av oppgjøret. Dog så sliter han fortsatt med sluttproduktet, enten det er i form av pasning eller skudd. Får en stor sjanse da han header mot mål like før slutt, men det reddes flott. 

Innbytterne: 

Innbytterne: 

Brahim Díaz (7 BB): Gjør et godt innhopp onsdag kveld, hvor han er en uro ved mange tilfeller, og skaper trøbbel for motstanderne. Krangler 1-2-scoringen i mål, enten han er sist på ballen eller ikke. Har også er flott skudd som ender i stolpen, før han finter seg forbi tre forsvarere og sette punktum for oppgjøret med 1-3. Flott innhopp av unggutten. 

Luka Jovic (5): Gjør et greit innhopp, og får en kjempestor sjanse da han takler ballen i stolpen. Kan dog ikke klandres for å ikke få den i mål, for det er en prestasjon i seg selv å komme til sjansen. 

Isco Alarcón (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. 

Hvem syns du var kampens beste spiller? 

Pmn6