Extra large gettyimages 1171577710thumb
PORØS: Gareth Bale har pådratt seg nok en skade, og er trolig ute til neste seriekamp mot Real Valladolid.

Bale trolig ute mot Real Valladolid

Gareth Bale sliter nok en gang med en liten skade som trolig holder han ute av neste ligakamp, den nye skaden er den fjerde i rekken bare denne sesongen.

Fredag ettermiddag vil det bli gjort tester av spilleren for å se om han rekker å bli klar til bortekampen mot Real Valladolid, men rapportene tyder allerede nå på at waliseren må stå over bortekampen.  Gareth Bale scoret første målet i kampen mot Unionistas Salamanca i går, men måtte allerede etter 53. minutter forlate banen med skade.

Det ska være Bales venstre ankel som er forslått, og mulig bristet denne gangen. Tidligere denne sesongen har han vært ute med skader på leggmuskelen, lårmuskelen og en infeksjon. Bales potensielle utilgjengelighet skaper nok neppe all verden til hodebry for Zinedine Zidane, som har vært nødt til å klare seg uten milliardbriten store deler av sesongen. Bales erstatter i cupkampen Brahim Diaz gjorde sakene sine godt, og var sterkt involvert i begge de to andre scoringene. Kanskje kan gårsdagens gode prestasjoner gi fornyet tillit for den unge spanjolen, som hittil denne sesongen har fått begrenset med spilletid. 

Kan dette åpne muligheter for Brahim allerede til helgen? 

Pmn6