Extra large co

Offisielt: Vallejo til Granada

Real Madrid bekreftet i dag at Jesús Vallejo avslutter låneoppholdet i Wolves, og drar til Granada.

Real Madrid har hatt veldig varierende suksess med utlånsavtalene denne sesongen, og Jesús Vallejo er et eksempel på en spiller som virkelig ikke har lykkes. Den unge midtstopperen ble i sommer lånt ut til Wolverhampton i England, i håp om mer spilletid. Det har ikke blitt tilfellet, og spanjolen har knapt fått spilletid i Wolves. Derfor har Real Madrid valgt å ta grep, ved å hente stopperen tilbake fra England. Klubben låner likevel Vallejo rett ut igjen, men denne gangen til en annen LaLiga-klubb. Jesús Vallejo skal tilbringe resten av sesongen på utlån i Granada. 

Real Madrid har sluppet en pressemelding om Vallejo-avtalen: 

Real Madrid C.F, Wolverhampton Wanderers FC og Granada C.F har kommet til enigheten om en låneavtale som spilleren Jesús Vallejo til Granada for resten av sesongen, fram til 30. juni 2020.

Etter kun syv kamper for Wolves i England, går altså turen videre til Granada for Vallejo. Granada ligger for øyeblikket på en tiendeplass på LaLiga-tabellen, og de har i stor grad overgått forventingene denne sesongen. Spesielt var laget svært imponerende tidlig på høsten i fjor, men de hvite og røde har ikke klart å holde trykket oppe. Granada er for øvrig en svært populær turistby, og det regnes for å være en av de mest historiske byene i Spania.

Da er det bare å håpe på at unggutten får mer spilletid i den spanske klubben. Han kommer til å konkurrere med Duarte og Sánchez på stopperplass i Granada, og mye kan derfor tyde på at det burde bli en del spilletid på den spanske midtstopperen. Ettersom sistnevnte fikk rødt kort i den forrige kampen mot Barcelona, kan det være duket for Vallejo-debut allerede i helgens tøffe bortekamp mot Sevilla. 

Pmn6