Extra large zizou
KONSENTRERT: Zinedine Zidane hadde full fokus på morgendagens oppgave, som er å vinne.

Zidane: - Alle har sin måte å vinne på

Zinedine Zidane møtte pressen i forkant av morgendagens bortekamp mot Real Valladolid.

Barcelona tapte tidligere i dag borte mot Valencia, noe som gjør at Real Madrid ved en eventuell seier i morgen vil få et tre poengs forsprang ned til katalanerne. Det er en mulighet Real Madrid må gripe, og tidligere i dag møtte Zinedine Zidane pressen. Franskmannen ville kun ha fokus på morgendagens kamp, og diskuterte samtidig det evige maset om spillestil.

Vi er i god form og ønsker å fortsette slik vi har gjort i det siste. Vi har en kamp hver tredje dag og ønsker å prestere på vårt beste. Det blir det samme igjen i morgen. Det blir tøft, og vi skal spille mot et lag som kun har tapt en gang på hjemmebane denne sesongen. Det blir spennende å se hvordan det blir i morgen.
Alle lag ønsker å vinne, og alle har sin måte å vinne på. Vi har vårt system, og andre lag har andre måter å spille på. Jeg vil ikke snakke om hva andre lag gjør. Vi vil bare fortsette å gjøre det vi gjør. Vi må vite at alle kamper lever sitt eget liv. Vi må ha full fokus på å spille en god kamp i morgen, og jeg og mine spillere må gi hundre prosent hver eneste dag. 

Casemiros form

Han scoret to mål i forrige serierunde, men jeg er ikke overrasket. Han er god til å komme i slike posisjoner i boksen, slik som han gjorde mot Sevilla. Han er en viktig spiller og beviser det. Vi har 25 spillere her og alle er viktige. Vi spiller hver tredje dag, og alle trenger å føle at de er viktige ved å få spilletid.

Hazards tilbakekomst

Jeg vet ikke eksakt når han er klar igjen, han har nettopp begynt å trene med ballen igjen. Han har ikke smerter lenger, og fra mandag vil han trene enda mer med ball. Han kommer seg gradvis, og jeg håper at han snart kan være med resten av spillergruppen igjen. Det vil gjøre han godt for det mentale, og vi gleder oss til å få han tilbake igjen.

Bale

Vi ønsker å ha han tilgjengelig, noe som er viktig for han og for oss. Han skadet nylig ankelen og føler seg ikke bra. Det er ikke noe alvorlig, og jeg håper å ha han med oss etter Valladolid-kampen. Han ønsker å være med oss og spille kamper. Jeg blir alltid bekymret når en spiller er skadet. Jeg foretrekker alltid å ha alle 25 spillerne tilgjengelig.

Vinicius Jr.

Han er 19 år og du må være forsiktig med han. Han er en ambisiøs spiller. Vi har 25 spillere her, noen ganger vil han være involvert og andre ganger ikke. I enhver annen klubb ville han spilt mer, men vi er glade for måten han presterer på her. Det er min jobb å ta beslutningene.

Odriozola til Bayern

Han spurte meg om å dra. Vi snakket om det og kom frem til denne beslutningen sammen med klubben. Han er der nå, og jeg håper alt blir bra for han og at han får spille mye. Han er en fantastisk spiller som ikke har fått spille så mye her, men vi regner med han. Han er en Madrid-spiller og han kommer til å få sjansen. Han er der for øyeblikket og jeg håper han får spille mange kamper.

Brahim og Mariano

Jeg snakker med alle spillerne mine og de alle vet hva situasjonen deres er. Det er opp til de å bestemme. Hvis jeg må fortelle dem noe så gjør jeg det. 

Det franske landslaget

Jeg er foreløpig i Real Madrid og er veldig glad her. Jeg har mye jobb å gjøre og alle ønsker å gjøre sitt beste, Jeg fokuserer bare på morgendagens kamp. Jeg ønsker alltid å utvikle meg som trener. Jeg var spiller i mange år, og rollene er annerledes. 
Pmn6