Extra large   av1343thumb
TILBAKE: Lagets kjære kaptein og forsvarsbauta er tilbake i troppen etter et kort skadeavbrekk.

Troppen: Real Valladolid (B)

Real Madrid skal spille runde 21 på estadio José Zorrilla mot Real Valladolid og Zidane har tatt 19 mann til oppgjøret.

Zinedine Zidane har tatt ut troppen til søndagens bortemøte mot Real Valladolid og Ramos er tilbake fra skade, men Vinicius Jr er vraket fra troppen. Kampen spilles 21:00 søndag kveld og er en ypperlig mulighet for Real Madrid å rykke fra Barcelona i gullkampen i toppen av Laliga. Vår kjære Dani Carvajal soner karantene og ettersom Odriozola har tatt turen til Bayern på lån har Zidane ingen rene høyrebacker tilgjengelig i sin tropp. Han har dog mulighet til å spille Nacho og Militão på høyreback ettersom de har rikelig med erfaring som back. Eden Hazard, Gareth Bale og Marco Asensio er også utilgjengelige grunnet ulike skader.

Real Madrid vant samme oppgjør forrige sesong imponerende 1-4 og leverte et skuffende 1-1 resultat i andre runde denne sesongen på Santiago Bernabéu.

Troppen:

Målvakter: Courtois, Areola og Altube.

Forsvarspillere: Militão, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo og Mendy.

Midtbanespillere: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, James og Isco

Angrepsspillere: Benzema, Lucas Vázquez, Jović og Rodrygo.

Færrest innslupne mål i ligaen

Real Madrid kan gå inn i oppgjøret med god selvtilliten og med bemerkelsen av å være laget som har sluppet inn færrest mål i Laliga. Zidane sitt mannskap har kun sluppet inn 13 mål på 20 runder og holdt nullen ved 10 anledninger. Dette er ikke hverdagskost som Real Madrid-tilhenger og er en svært positiv trend som kan bli avgjørende i kampen for ligagull. Bak de hvite med færrest innslupne mål i ligaen finner vi Atlético og Athletic, med 14 innslupne mål; deretter Getafe og Sevilla, med 20 hver.

Tror du Real Madrid holder nullen og tar nok en trepoenger?

Pmn6