Extra large odriozola
NY LEIESOLDAT: Odriozola blir å finne i Tyskland om dagen.

Leiesoldatene: Odriozola ut- Vallejo tilbake i Spania

Det har skjedd mye spennende med leiesoldatene våre om dagen. Her er siste nytt.

Hakimi: Hakimi deltok i ennå en storseier med 5-1 over FC Köln. Hakimi spilte hele kampen. Erling Haaland scorte to mål og har til nå 5 mål på sine to første kamper. I det siste har det også dukket opp rykter om at Bayern Munchen ønsker å kjøpe Hakimi. La oss håpe Hakimi finner veien hjem til sommeren.

Odriozola: Odriozola ble nylig lånt ut til Bayern Munchen og blir der frem til sommeren. Bayern slo Schalke 5-0 igår, men Odriozola ble sittende på benken. Odriozola vil få muligheten utover sesongen, så det blir spennende å følge han videre. 

Vallejo: Vallejo returnerte nylig til Spania og spiller for Granada ut sesongen. Wolves oppholdet ble ingen suksess med lite spilletid og han måtte flytte på seg. Granada tapte 2-0 for Sevilla igår og Vallejo ble byttet inn etter 86 minutter.

Reguilón: Spanjolen fortsetter å imponere og noterte seg med en målgivende mot Granada igår, samt rent bur. Reguilón spiller stort sett hver eneste kamp denne sesongen og leverer jevnt godt. Han er på utlån frem til sommeren.

Ceballos: Ceballos sliter fortsatt med spilletiden i England og har ikke spilt siden 6.november. Nyansatte Arteta har ennå ikke benyttet seg av Ceballos, selvom han er skadefri. Det ryktes om at Madrid og Ceballos ønsker å avslutte leieoppholdet, slik at han har muligheten til å bli med Spania til EM til sommeren.

Kubo: Mallorca møter Real Sociedad 18:30 ikveld, men mulighetene for spilletid ser dårlig ut. Kubo har startet omtrent halvparten av kampene for Mallorca og han spiller ofte halve kampen. Japaneren har foreløpig levert 1 mål og 2 målgivende så langt denne sesongen. Kubo klarer seg nok greit med jevn spilletid denne sesongen, men skulle aller helst spilt mer. Følg kampen ikveld!

Mayoral: Levante tapte 2-0 for Osasuna på fredag og Mayoral ble byttet ut etter 72 minutter. Mayoral har spilt 21 kamper så langt og har levert 4 mål. Mayoral sin fremtid i Madrid er uviss, men han får muligheten til å vise seg frem i Levante.

Lunin: Lunin er nok storfornøyd med overgangen til Real Oviedo og har foreløpig spilt 2 av 2 kamper. Han har sluppet inn 3 mål. Lunin spiller mot Girona 20:30 ikveld. Etter all sannsynlighet vil Lunin bli andre-keeper bak Courtois neste sesong og får god trening i sin nye klubb.

Luca Zidane: Zidane jr får fortsatt tillit i Racing Santander. De tapte på fredag 1-0 mot Cadiz. Luca spiller omtrent hver kamp og får gode skussmål av klubben.

Alberto Soro: Soro er det mange som ikke følger med på, men høyrevingen gjør det greit på nivå to. Alberto spiller omtrent annenhver kamp for Real Zaragoza og har levert 4 målgivende og 2 mål. Som høyreving er det få muligheter for spilletid i moderklubben, men vi følger med Alberto videre.

Pmn6