Extra large gettyimages 1196587881
AVGJORDE: Nacho Fernández fikk sjansen fra start søndag kveld, og sikret tre poeng med sin heading.

Spillervurderinger: Real Valladolid (B)

Nacho Fernández sikret tre poeng, men Carlos Casemiro var spilleren som utmerket seg mest.

Real Valladolid 0-1 Real Madrid
Estadio José Zorrilla, Valladolid
LaLiga Santander, runde 21
Søndag 26.januar, kl:21.00

0-1 Nacho Fernández (78') - Assist: Toni Kroos 

Det ble en relativt sjansefattig første omgang hvor ingen av lagene kom spesielt nære det å score mål. I den andre omgangen var omsider gjestene fra Madrid på fra start, og det ble skapt flere solide sjanser. Den avgjørende scoringen kom omsider ikke før klokka viste 78 minutter, da Kroos svingte en ball inn i feltet som Nacho stanget i det lengste hjørnet til 0-1. Vertene scoret snaut ti minutter senere, men scoringen ble annullert og dermed ble tre poeng et faktum for Los Blancos som nå innehar tabelltoppen. 

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (5): Holder buret rent nok en gang, og dette er gang nummer tretten han gjør det denne sesongen. Begynner å sementere seg som en meget solid målvakt, og viser dette frem ved flere anledninger. Meget solid i feltet, og slår unna det meste av farlige sjanser. Totalt sett en godkjent kamp av belgieren. 

Nacho Fernández (6): Tja, hva skal man si om super-innbytteren? Tilfører veldig mye mindre enn Carvajal offensivt, men er samtidig veldig trygg defensivt. Skaper en stabil linje bakerst, og kan fungere som en ekstra midtstopper når Mendy blir med fremover. Scorer også det avgjørende målet som sikrer tre poeng, og viser seg frem fra positiv side. 

Raphaël Varane (5): Som sin makker så er han ikke veldig mye involvert, men har som vanlig god kontroll defensivt. Sterk i duellspillet, og fungerer som vanlig som sikring for Ramos når han er involvert i spillet et annet sted. Tar et taktisk gult kort når gjestene kontrer fremover. 

Sergio Ramos (5): Ikke veldig mye involvert i kveldens oppgjør, men har stort sett full kontroll defensivt. Er solid i duellspillet, spesielt i luftrommet, og er som vanlig utrolig solid i pasningsspillet. Fungerer som et spill-punkt stort sette hele tiden, og leder laget ut bakfra på en flott måte. 

Ferland Mendy (6): Som vanlig så jobber den franske backen ekstremt hardt, og han er over hele banen. Stormer opp langs siden for å være med i angrepet, og er tilbake i forsvar før gjestene rekker å angripe. Spiller bunnsolid bakover, og hindrer blant annet Guardiola like før slutt. Fremover sitter ikke pasningene og innleggene helt, men totalt sett en godkjent kamp. 

Luka Modric (5): Den minst synlige av de på midtbanen i kveld, hvor han sliter med å involvere seg nevneverdig. Bruker også alt for lang tid med ballen ved enkelte anledninger hvor det ender i balltap. Kombinasjonene sitter ikke helt, og han får ikke til like mye fremover i banen som vanlig. Prater også på seg et helt unødvendig gult kort. 

Carlos Casemiro (7 BB): Jobber knallhardt, bryter opp spillet til vertene, og slipper seg fremover ved enkelte anledninger. Viser nok en gang at han er målfarlig, selv om scoringen blir annullert. Er bunnsolid på dødballer, enten de er offensivt eller defensivt, og gjør en god jobb med å stabilisere midtbanen og laget generelt. Banens beste i kveldens kamp. 

Toni Kroos (7): Mye involvert i fordelingen av ballen, og gjør dette meget bra ved enkelte anledninger. Finner medspillere i gode posisjoner, jobber knallhardt og skaper et par gode sjanser. Slår en dødball som Casemiro scorer på (annullert), og er nest sist på scoringen til Nacho. God kamp av tyskeren. 

Rodrygo Goes (4): Forsøker seg ved enkelte anledninger å være aggressiv, og lykkes tidvis, men blir også stoppet veldig mange ganger. Får mye juling, dårlig tid og lite rom til å bevege seg i, og dette hindrer han ved flere anledninger. Kommer til et par avslutninger, men ingen overlister Matip, og unggutten må opp et par hakk for å fortjene en startplass. 

Karim Benzema (4): Lite involvert i begynnelsen av oppgjøret, men spiller seg mer og mer varm utover i kampen. Kommer til et par meget gode sjanser litt på siden av målet, men skyter begge to rett på Masip. Får i tillegg en god sjanse med hodet, men heller ikke headingen sitter helt. Trekkes for sjansesløseriet. 

Isco Alarcón (5): Faller tidvis litt lavt i banen, men forsøker i alle fall å involvere seg i spillet. Kombinasjonene sitter ikke helt, men har noen gode pasninger og et godt innlegg til Benzema som det burde blitt mer ut av. Frisparket sitter ikke helt, men muligens vil han komme nærmere om han får ta flere i tiden fremover. 

Innbytterne: 

Lucas Vázquez (5): Gjør veldig lite ut av seg den tiden han er på banen. Tilfører løpskraft, og dekker godt opp defensivt, men det blir for få bidrag fremover i banen. Får derfor en karakter midt på treet. 

Federico Valverde (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. 

Luka Jovic (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. 

Hvem syns du var banens beste? 

Pmn6