Extra large martin degaard
SKUFFENDE: Ødegaard leverte ikke en av sine beste kamper mot Mallorca søndag kveld.

Ødegaard med svak kamp mot Mallorca

Martin Ødegaard og Real Sociedad henger fortsatt med i kampen om en plass i Champions League neste sesong, etter at bunnlaget Mallorca ble slått hjemme på Anoeta søndag kveld.

Søndag kveld var det duket for kamp mellom Real Sociedad og Mallorca. Det var en god ramme rundt kampen, hjemmebanen til Real Sociedad, har som kjent vært under renovering. 

Hjemmelaget vant komfortabelt 3-0, men måtte slite for målene sine og Mallorca kjempet tappert. La Real sine mål kom fra Alexander Isak, Ander Barrenetxea og Portu. En som ikke hadde sin beste dag på jobb var Martin Ødegaard. Nordmannen slet med å involvere seg i spillet i store deler av kampen. 

Nordmannen sitt eneste gode offensive bidrag kom i forbindelse med Portu sin scoring. Martin tvang frem en retur fra Mallorca-keeper Manolo Reina, men til tross for Ødegaards noe skuffende kamp kunne La Real juble for tre svært viktige poeng. Dette betyr at San Sebastián-laget blir liggende som nummer seks i Laliga, med 34 poeng. De ligger foran Valencia, som har like mange poeng, på innbyrdes oppgjør. 

Til tross for at Ødegaard har hatt en veldig solid sesong hittil, har formen duppet litt og nordmannen har bare vært direkte involvert i 2 mål på 8 kamper. Martin har 9 målpoeng på 19 kamper denne sesongen og er uten tvil en av spillerne til Real Sociedad som leverer flest målpoeng. 

For de som har fulgt Real Sociedad, så vet man hvor stor legende Xabi Prieto er. Han var også full av lovord om nordmannen:

Jeg tror at med tiden så vil han bare bli bedre. Dette kommer med modenheten, erfaring, og at han blir litt mer egoistisk. Han har allerede kvalitetene til å bli en superstjerne. Jeg er sikker på at han ønsker å være suksessfull med La Real, så være suksessfull med Real Madrid og så gå videre til å gjøre store ting med det norske landslaget. Forhåpentligvis får han til det han vil, sa Prieto til Nettavisen tidligere.

Så du på kampen mot Mallorca?

Pmn6