Extra large courtois
TO TITLER: Thibaut Courtois har enn så lenge vunnet to titler med Real Madrid på under to sesonger.

Courtois: - Min drøm har gått i oppfyllelse

Courtois har snakket med Real Madrid TV om sesongen Real Madrid er i ferd med å levere.

Thibaut Courtois har virkelig funnet tilbake til formen som gjorde han anerkjent som en av de beste målvaktene i verden for noen sesonger siden. På 18 LaLiga-kamper har han sluppet inn ti scoringer og holdt nullen ved ti anledninger, mest av alle målvakter i LaLiga. Nylig deltok han på Real Madrid TVs program, Real Madrid Conecta, der han snakket om sesongen han nå er i ferd med å ha.

Vi har levert mange gode resultater denne sesongen. Vi spilte med selvtillit i den spanske supercupen og endte opp med å vinne den. Vi gjør det veldig bra for tiden, og må holde det gående. 
Jeg ønsker å vinne alle titler som kan vinnes. Vi kan vinne alt denne sesongen. Vi har allerede vunnet det første trofeet, og på onsdag er det en mulighet til å gå videre i Copa del Rey. I LaLiga må vi fortsette å jobbe hardt. I februar starter også Champions League igjen der vi skal spille mot et veldig godt lag. Vi kan ikke vente med å få spilt disse kampene og kjempe om alle disse titlene.

Drøm

Min drøm har gått i oppfyllelse, siden jeg er i Real Madrid. Jeg har vunnet to titler her, og nå leder vi også ligaen. Det er fantastisk. Hver dag jeg kommer til Valdebebas tenker jeg på alt vi kan vinne sammen hvis vi jobber hardt. Vi kan skape vakre minner.

Real Madrid-supporter i barndommen

Jeg husker når Iker spilte sine første kamper for Real Madrid. Jeg så han når jeg var barn, og det fikk meg til å følge Real Madrid tettere. Min mor er fysioterapeut, og hun hadde en pasient som alltid dro på kamper. Når hun kom tilbake tok hun med seg et flagg, eller en Iker-drakt. Jeg begynte allerede da å drømme om at jeg kunne komme til Real Madrid. 
Presentasjonen min som Real Madrid-spiller var utrolig. Det var et vakkert øyeblikk, og etter det var det rett tilbake på treningsfeltet. Det var fint å være omringet av familien og nære venner. Det er en drøm som går i oppfyllelse, siden du drømmer om det i så lang tid og endelig går det i orden.

Første trofé

Det er spesielt å delta i Klubb-VM siden du må vinne Champions League for å komme deg dit, en turnering jeg forøvrig ikke har vunnet enda med denne klubben. Det er min drøm. Jeg kom hit for å vinne flere titler med verdens største klubb. Klubb-VM var min første tittel, og jeg håper på flere i fremtiden. 

Spanske supercupen

Vi var godt forberedt og det viste vi. Når det kom til straffesparkkonkurransen trodde jeg ikke at jeg ville bli helten, men jeg følte meg bra i ettertid. Sergio (Ramos) og Isco fortalte meg at ting ville gå bra og det ga meg selvtillit. Jeg er jo to meter høy i tillegg, så det var bare å strekke seg etter og vinne straffesparkkonkurransen. Vi bommet ikke på noen straffespark heller.

Zidane

Det er vakkert å ha han som trener, siden jeg fulgte mye med når han selv spilte. Han har preget mange unge spillere. Det er fint å være rundt han hver dag, og jeg vil vinne ved hans side.

Hazard

Han er en morsom fyr som alltid smiler og ler. Vi har et godt forhold etter alle årene i Chelsea og på det belgiske landslaget. Vi er gode venner, han er en god spiller og flott person. Jeg håper han raskt kommer tilbake fra skade for å hjelpe oss med å vinne kamper.

Færrest innslupne mål

Jeg prøver å stoppe alt jeg kan. Det er ikke bare opp til målvakten eller de fire i forsvar, men det er elleve spillere på banen som må ta ansvar. Så lenge vi holder nullen er et mål nok til å vinne kamper.

Kobe Bryant

Når jeg fant ut av det kunne jeg ikke tro det. Jeg elsker basketball og begynte å følge med når Kobe og Lakers ble mestere. Det har gjort inntrykk på meg. Han trodde på seg selv og hadde en vinnerglød i spillet sitt. Alle vil huske hans verdier og ettermælen er viktig og stor.
Pmn6