Extra large celebration
MOTIVERT: Franskmannen lengter etter nettkjenning, men vil Karim Benzema senke Zaragoza og sørge for avansement i cupen?

Troppen til Copa del Rey-oppgjøret mot Zaragoza

Ingen Casemiro, Isco eller Militao er med til Zaragoza, men Zidane har et godt lag som bør avansere i cupen.

Real Madrid har bekreftet troppen til onsdagens åttendelsfinale mot Zaragoza i Copa del Rey.

Troppen:

Målvakter: Courtois, Areola og Altube.

Forsvarere: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo og Mendy.

Midtbanespillere: Kroos, Modric, Valverde og James.

Angrepsspillere: Benzema, Lucas V., Jović, Brahim, Vinicius jr. Og Rodrygo.

Zinedine Zidane har bestemt seg for å hvile Casemiro, Isco og Militao som blir igjen i Madrid. Gareth Bale, Asensio og Hazard er fortsatt ute med forskjellige skader.

Det ser ut som Zidane kommer til å starte med Valverde på Casemiros plass som defensiv midtbanespiller. Det er sannsynlig at Benzema, Vinicius og Rodrygo starter i angrep, selv om James Rodriguez kan ha en sjanse å bli tatt ut til lagoppstillingen. Marcelo vil trolig starte på venstrebacken i forsvaret ettersom Mendy spilte slitekampen mot Valladolid. 

Dette er et oppgjør Real Madrid må ta på alvor og det er ikke rom for å undervurdere motstanderen, ettersom Zaragoza er et godt lag som kanskje spiller i Laliga neste sesong.

Real Madrid-legenden Butragueño hadde følgende å si om Real Zaragoza og har et tydelig ønske om seier.

Zaragoza har hatt noen fantastiske lag opp gjennom årene, og de er alltid et vanskelig lag å slå på La Romareda. Vi vet hva som kan forventes spillemessig fra Zaragoza og cupoppgjør er alltid spennende. De er et historisk lag som har en god sesong og moralen deres er høy. Vi må forberede oss godt og være klare for et utfordrende oppgjør. Vi går inn i kampen med store forhåpninger, og vårt mål, som i alle konkurranser, er å vinne. 
Motstanderen har selvtillit og er motiverte. Vi må levere en solid forestilling for å gå til neste runde. De har en stolt historie, som til og med inkluderer sesonger i europeiske konkurranser. Det er en klubb som kan skryte av historien sin og som alltid må regnes med.

Alle oppgjørene i Copa del Rey:

Real Zaragoza v Real Madrid

Badajoz v Granada

Cultural y Deportiva Leonesa v Valencia

Tenerife v Athletic

Mirandés v Sevilla

Rayo Vallecano v Villarreal

Tror du Real Madrid avanserer til neste runde?

Pmn6