Extra large 83314138 10156499052085989 7606358704367075328 o
AVGJØRENDE: Martin Ødegaard ble avgjørende for La Real i Copa del Rey åttendelsfinalen mot Osasuna.

Ødegaard med scoring og to målgivende!

Martin Ødegaard leverte en strålende kamp for Real Sociedad som avanserte i Copa del Rey etter 3-1 seier mot Osasuna.

Det var forventet å bli en utfordrende kamp for Real Sociedad mot Osasuna som til daglig spiller i Laliga og som er kjent for å være et knalltøft lag å møte. Det sto lenge uavgjort, men takket være Martin Ødegaard og svenske Alexander Isak kunne La Real-supporterne juble for avansement til kvartfinalen i den spanske cupen.

Den første scoringen kom etter en flott gjennombruddspasning fra vår kjære nordmann til Alexander Isak som banket ballen i mål. Svensken var under press og hadde svært skrå vinkel, men satte ballen på mesterlig vis bak Juan Manuel Perez som slang seg til ingen nytte. Men ledelsen skulle ikke vare lenge og det ble helt stille på Anoeta når Cardona utlignet kun to minutter etter Isaks 1-0 scoring.

Hjemmelaget skapte mest og kontrollerte banespillet, men skulle ikke gå opp i ledelsen før i det 61 minuttet. Vertene fikk frispark i god posisjon og hvem andre enn Martin Ødegaard tok ansvar? Han skrudde ballen fantastisk over muren og ned i hjørnet bak en sjanseløs målvakt. Nordmannen scoret også mot Osasuna tidligere denne sesongen og har en bunnsolid statistikk mot laget fra Pamplona. 

I det 68 minuttet økte La Real ledelsen til 3-1 og punkterte dermed kampen. Martin slår et smart hjørnespark inn mot førstestolpe og Alexander Isak dukker opp. Han gjør ingen feil med hodestøtet og setter inn sitt andre mål for dagen. Etter Real Sociedad sin tredje scoring kontrollerte hjemmelaget seieren inn og hjemmefansen kunne slippe jubelen løs.

Det er deilig å se den norske 21-åringen på sitt beste etter en mer utfordrende periode. Ødegaard står nå med imponerende fire målpoeng på to Copa del Rey kamper og La Real er nok et lag de fleste vil unngå i kvartfinaletrekningen.

Så du Ødegaard sin mønsterkamp i Copa del Rey?

Pmn6