Extra large marceloos
LEGENDE: Gjennom 500 kamper i Real Madrid-historien har Marcelo virkelig skrevet seg inn i historiebøkene.

500 Real Madrid-kamper for Marcelo

Marcelo spilte i går kveld sin kamp nummer 500 for Real Madrid.

7.januar 2007 debuterte den brasilianske venstrebacken mot Deportivo la Coruña. Mye har skjedd siden den tid, og i går kveld spilte Marcelo sin kamp nummer 500 for Real Madrid. Han har spilt 350 kamper i LaLiga, 97 i Champions League, 32 i Copa del Rey, 9 i den spanske supercupen, 8 i Klubb VM og 4 supercup-kamper. Visekapteinen har vunnet 345 kamper og scoret 36 mål. 

De to siste sesongene har vi dessverre begynt å se en nedoverkurve i karrieren til Marcelo. Forrige sesong var han direkte svak, og bidro med svært lite. Han har bedret seg noe denne sesongen, men ser ut til å ha mistet plassen i laget etter at Ferland Mendy kom inn. Marcelo har kun spilt syv LaLiga-kamper denne sesongen og slått en målgivende pasning.

Likevel er det ingen tvil om at Marcelo har skrevet seg inn med gullskrift i historiebøkene til Real Madrid. Han har vunnet alt som vinnes kan, og takket være sin oppofrende og underholdende spillestil, samt lidenskap for drakten er han en av de mest populære Real Madrid-spillerne noensinne. Han er nå forøvrig også 27 kamper bak Roberto Carlos, i kampen om å være utlendingen med flest kamper i hvitt.

Pmn6