Extra large lucas va zquez 30.1.2020
GLAD: Lucas var veldig fornøyd med lagets seier og kunne smile etter han satt inn kveldens andre scoring.

Lucas Vázquez: Vi ønsker å komme til Copa del Rey-finalen

Real Madrid er klare for Copa del Rey-kvartfinalen etter å ha slått Zaragoza (0-4). Lucas Vázquez var en fornøyd målscorer etter kampen.

Den spanske vingen hadde følgende å si om kampen som ble av det gode slaget på La Romareda.

Vi er fornøyde med seieren og gikk inn i kampen med selvtillit. Laget var klare for en utfordrende kamp på en tøff bortearena, men Zaragoza kunne fort tegnet seg på scoringslisten. Seieren var fortjent og før kampen ba Zidane oss om å se på kampen som en finale.
Laget kjemper seg  mot Copa del Rey-finalen. Hele teamet vil vinne og kjempe om alle titlene. Alle er viktige her, og treneren gir oss sjanser. Vi gir alt for ham og konkurransen i troppen skjerper alle.

 Marcelo, 500 kamper

Antallet sier alt, han er en legende i Real Madrid og den beste venstebacken i verden. Jeg er begeistret for ham og forhåpentligvis kan han få mange flere. 

Jović

Jović er ung spiller med et høyt potensiale. Han fortsetter å jobbe hardt og vi er glade for at han er i laget.

Derby

Vi ønsker å vinne for å være på topp i LaLiga.
Zidane styrer gruppen veldig bra som alltid. Han gjør gode endringer, de som får sjansen, gjør en god jobb. Den fine balansen ved å gi alle minutter betyr at vi ser det beste fra hver spiller.

 Dani Carvajal var også strålende fornøyd etter cupavansement og oppsummerte kampen på følgende måte:

Vi leverte en flott forestilling i dag, men vi må vise Zaragoza respekt siden de forårsaket oss problemer. Jeg håper de lykkes i opprykks kampen. Vi spilte en disiplinert kamp og holdt nullen. Vi er tre kamper unna finalen, og skal gi alt vi har.
Vinicius Jr er viste hva han kan og han har mye mer på lager, også. Jeg håper at han fortsetter å score mål og at det øker selvtilliten hans. Jeg ser ham hver dag på trening, og målet han fikk i dag kommer ikke som noen overraskelse for meg.

Atlético Madrid

Kampen mot Atlético er veldig viktig. Det er et derby som betyr mye for oss og fansen vår. Vi ønsker å være på topp og gjøre alt for å vinne.

Hva synes du om gårsdagens kamp?

Pmn6