Extra large toni kroos 9.1.2020
FANTASTISK: Toni Kroos har vært fantastisk og helt avgjørende for Real Madrid denne sesongen.

Toni Kroos fortsetter å levere målgivende denne sesongen

Den elegante tyske midtbanespilleren leverte to nye målgivende i Zaragoza og imponerte nok en gang.

Toni Kroos leverer prestasjoner på et spektakulært nivå og hans nye målgivende fører totalen opp til åtte denne sesongen. Sammen med Casemiro og Valverde på Real Madrids midtbane, har de vært avgjørende for de hvites suksess. Så langt denne sesongen har tyskeren fire mål og åtte målgivende pasninger, sammenlignet med det ene målet og seks assist han bidro med forrige sesong.

Mot Real Zaragoza viste han sine kvaliteter og assisterte både Raphael Varane og Lucas Vazquez. Toni Kroos var også avgjørende i sliteseieren borte mot Valladolid forrige helg og assisterte Nacho som satt inn matchvinnerscoringen. Tre Real Madrid-mål på rad ble assistert av tyskeren, noe som sier mye om hans nåværende prestasjoner og form. Han har vært avgjørende for Los Blancos angrepende spill denne sesongen og fansen kan glede seg til mye mer fra tyskeren.

Kroos har hoppet tilbake til sitt beste nivå etter en skuffende 18/19 sesong, hvor han var en av spillerne som var mest negativt påvirket av lagets dårlige form. Men Zinedine Zidane og Real Madrid stolte på ham. Tyskeren fikk ny kontrakt, og han har belønnet sjansen de tok.

Real Madrids nr. 8 er tilbake, og han spiller muligens bedre enn han noen gang har gjort i karrieren.

Hva synes du om Kroos denne sesongen?

Pmn6