Extra large  degaard
GJENSYN: Ødegaard vil få et gjensyn med Ramos og Valverde når de møtes til dyst i kvartfinalen av Copa del Rey.

Møter Ødegaard og Real Sociedad i kvartfinalen

Real Madrid skal møte Real Sociedad med en Ødegaard i toppform i kvartfinalen av Copa del Rey.

Onsdag kveld spilte Real Madrid åttendelsfinale i Copa del Rey, og hovedstadslaget hadde få problemer med å kvalifisere seg mot Real Zaragoza. Fredag formiddag fant trekningen av kvartfinalen sted, og det er duket for et skikkelig saftig oppgjør på Santiago Bernabéu neste uke. For alle i Norge vil det også være en ekstra spesiell kamp. Real Madrid møter nemlig Real Sociedad, med Ødegaard i spissen, i kvartfinalen av den spanske cupen. Kampdagen er nå bekreftet til å være torsdag neste uke, kl. 16:00. Kampen spilles på Santiago Bernabéu, og alle kvartfinalene vil fortsatt være enkeltoppgjør. 

Real Sociedad kommer inn til cupoppgjøret i god form etter å ha vunnet de tre siste kampene. Baskerne har riktignok en bortekamp i LaLiga på søndag mot Leganés, men de har likevel vist svært god form den siste tiden. La Real har scoret åtte mål på de siste tre kampene, mens de kun har sluppet til en enslig scoring mot Osasuna. Real Sociedad har til og med møtt noe tøffere motstand enn Real Madrid i cupen så langt. Der Real Madrid har møtt motstand fra andre- og tredjenivå i Spania, har Real Sociedad måtte bryne seg på LaLiga-motstand i begge kampene. De gjorde dog kort prosess med både Espanyol og Osasuna, med en målforskjell på hele 5-1.  

Sentralt i alt dette er to skandinaver, nemlig Alexander Isak og Martin Ødegaard. I onsdagens cupkamp mot Osasuna sto duoen for alle tre scoringene da de blåhvite avanserte til kvartfinalene, og de vil utvilsomt være en trussel for Real Madrid i neste uke. Ødegaard scoret et fantastisk frisparkmål og leverte likegodt målgivende på begge målene til Alexander Isak. Dermed er det nok mange som gleder seg til å se en Ødegaard i toppform mot Real Madrid på lørdag, mot sine tidligere (og framtidige) lagkamerater. 

Dette er alle kvartfinalene:

  • Real Madrid - Real Sociedad
  • Athletic Club - Barcelona
  • Granada - Valencia
  • Mirandés - Villarreal
Pmn6