Extra large  he13612
I TRENING: Eden Hazard har vært tilbake i trening de siste dagene, men belgieren er ikke med i troppen til morgendagens El Derbi.

Hazard ikke med mot Atlético Madrid

Eden Hazard er ikke blant de 19 spillerne Zinédine Zidane tar med seg til El Derbi i morgen.

I morgen møter Real Madrid byrival Atlético Madrid på Santiago Bernabéu, i det som blir sesongens tredje Derbi Madrileño. Real Madrid har vist enormt god form i 2020, og de helhvite fra Madrid har vunnet samtlige kamper etter nyttår. Også i El Derbi har Real Madrid har god kontroll denne sesongen. I LaLiga endte det med poengdeling i den svært tøffe bortekampen på Wanda Metropolitano, men i Supercopa de España var det Real Madrid som trakk det lengste strået med nok en finaleseier over sin byrival. Nå er det duket for sesongens siste El Derbi - en kamp som fort kan bli avgjørende for Real Madrids ligasesong. 

Les også: Før kampen: Atlético Madrid (H)

Zinédine Zidane har altså tatt med seg 19 spillere til morgendagens kamp mot Atlético, og det er dessverre en stor skuffelse å spore i den. Eden Hazard har vært ute med skade siden slutten av november, men de siste dagene har belgieren vært tilbake i full trening med laget. Dermed var det mange som håpet på å se han på banen mot Atlético Madrid i morgen. Det er dessverre ikke tilfellet, ettersom Hazard ikke er tatt med i troppen. Også utelatt av troppen er angrepsspillerne Gareth Bale og Rodrygo Goes. Sistnevnte har på kort tid blitt en publikumsfavoritt, og det er nok mange som er overrasket over å ikke se brasilianerens navn på listen. Bale har vært ute med skade i en drøy uke, men også han har vært tilbake i full trening de siste dagene. 

En annen spiller som har blitt en publikumsfavoritt den siste tiden er Brahim Díaz. Unggutten har vist strålende takter i Copa del Rey-kampene for Real Madrid den siste tiden, og med Bale og Rodrygo ute av troppen skulle man tro at det var plass til spanjolen i morgendagens kamptropp. Det er det likevel ikke, og også Brahim Díaz må se kampen fra tribunen. Dani Carvajal er tilbake i aksjon i LaLiga etter å ha måtte stå over forrige seriekamp mot Real Valladolid med suspensjon, men utenom det er det ingen andre overraskelser å melde om. 

Troppen: 

  • Målvakter: Courtois, Areola og Altube.
  • Forsvarsspillere: Carvajal, Militão, Ramos, Varane, Marcelo og Mendy.
  • Midtbanespillere: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, James og Isco.
  • Angrepsspillere: Benzema, Lucas Vázquez, Jović og Vinicius Jr.
Pmn6