Extra large asensio
RETUR?: Real Madrid har registrert Marco Asensio i troppen til utslagsrundene av Champions League.

Real Madrid registrerer Asensio for utslagsrundene i Champions League

Angriperen som kjemper seg tilbake fra en langvarig skade erstatter Odriozola i troppen.

Los Blancos sendte inn en ny liste over troppen når Odriozola ble lånt ut til den tyske giganten, Bayern München. Asensio er i ferd med å komme seg etter en ACL-skade han plukket opp i pre-season i USA. Spanjolen vil ikke bli klar for møtet mot Manchester City i åttendelsfinalen, men kan være et fint tilskudd offensivt om Real Madrid skulle avansere i cupen.

Det har gått lenge siden sist vingen spilte en fotballkamp, og det ser ut som han er tilbake i troppen i mars, selv om han trolig vil trenge mer tid til å komme seg i kampform. Vi får satse på at han resten av rehabiliteringen går knirkefritt, og at spanjolen med den dødelige skuddfoten kan hjelpe Real Madrid i kampen for de store trofeene.

Asensio vil definitivt forsterke Real Madrids nåværende tropp, spesielt på høyrekant. Når Asensio er i kampform er han et bedre alternativ enn Lucas Vázquez og kan krige om plassen med brasilianske Rodrygo. Likevel kan det bli vanskelig for Asensio å få de nødvendige minuttene for å komme i form, siden han er tilbake i en avgjørende og utfordrende del av sesongen. Det vil si at det virker usannsynlig at spanjolen spiller de mest avgjørende og relevante minuttene i Champions League denne sesongen.

Hva er ditt favoritt-mål av Asensio?

Pmn6