Extra large 72441147 10156217453685989 6667803887996502016 o
STJERNER: To offensive spillere med bunnsolide venstreføtter og drible repertoar.

Martin Ødegaard hvilt fra start før møtet med Real Madrid

Real Sociedad slet gjennom hele kampen i Leganes og ble senket av Real Madrids utlånte Oscar Rodriguez.

Martin Ødegaard ble satt på benken ved avspark i oppgjøret mellom Leganes og Real Sociedad, men ble byttet inn i det 57 minuttet i jakten på tre poeng. 

I en sjansefattig kamp tok Real Sociedad ledelsen med sin første og eneste avslutning på mål. Ødegaard erstatter Luca Sangalli sendte ballen til Alexander Isak, svensken banket deretter ballen i mål på fantastisk vis fra 18 meter. La Real gikk til pause med en 0-1 ledelse uten å ha imponert noen. 

Etter hvilen tok Leganes over styringen og i det 49. Minuttet utlignet de etter mål av nigerianske Omeruo. Det så lenge ut til at det sjansefattige oppgjøret skulle ende med 1-1 og poengdeling, men frisparkperlen til lånesoldat Oscar Rodriguez sikret tre poeng for Leganes. Skuddet var helt fantastisk og gikk rett i krysset bak en utspilt Alex Remiro.

Martin Ødegaard gjorde seg ikke særlig bemerket med sitt innhopp, men et dårlig touch på ballen ga han Leganes en meget stor sjanse helt mot slutten av kampen. Matchvinner Oscar Rodriguez er en kjent mann for både Real Madrid og Martin. Spanjolen er lånt ut fra Los Blancos denne sesongen og står med seks målpoeng på 21 kamper denne sesongen. Oscar var også kaptein på U19-laget til Real Madrid da Ødegaard spilte for Castilla, og de fikk også et par kamper sammen for Castilla.

La Real og Ødegaard ligger nå på syvende plass på tabellen, men har kun tre poeng opp til mesterligaplass. Deres neste kamp er den viktige kvartfinalen mot Real Madrid i Copa del Rey.

Så du kampen?

Pmn6