Extra large oscar
DRØMMESCORING: Óscar Rodíguez havnet i begivenhetenes sentrum med hans dramatiske drømmescoring mot Real Sociedad.

Leiesoldatene: Óscar med drømmescoring mot Ødegaard og Real Sociedad

Det har ikke skjedd stort denne uken, men her kommer uansett ukens nytt om leiesoldatene våre.

Kubo: Kubo ble byttet inn etter 59 minutter mot Real Valladolid igår. Kubo nyter fortsatt tillitt i den nyopprykkede klubben, men sliter med leveransen. Kubo får uansett teste seg i sin nye klubb.

Mayoral: Mayoral spiller mot Barcelona klokken 21 ikveld. Mayoral har ikke levert særlig i Levante, men starter omtrent hver kamp og spiller i snitt en omgang.

Ceballos: Ceballos befinner seg fortsatt på benken under Arteta og sliter med tilliten. Det ble nevnt at han ønsket seg tilbake til Spania, men toget har gått for nå. Ceballos fikk noen minutter mot Bournemouth sist mandag, men ellers befinner han seg i kulden.

Odriozola: Spanjolen har ennå ikke fått debuten sin i Bayern, men det skal sies at klubben har store forhåpninger. Odriozola jobber hardt på trening og vil før eller siden få sjansen sin.

Soro: Soro røk nettopp ut av cupen mot Madrid, men slo til med en scoring idag mot Cadiz. Det blir spennende å følge høyrekanten videre. Soro ble signert forrige sommer og er en spiller klubben følger nøye. Soro er lånt ut til sommeren, men blir nok sendt videre på nye leieopphold etterpå.

Reguilón: Spanjolen spiller i skrivende stund mot Deportivo Alaves. Sevilla røk i tillegg ut av cupen, men da ble Reguilón hvilt. Mendy storspiller for tiden for Madrid og har vist at han kan ta venstre-back arven videre. Reguilón vil uansett gi Mendy god konkurranse i tiden etter at Marcelo forlater hovedstaden, hvis han blir i klubben.

Hakimi: Hakimi deltok i nok en storseier med 5-0 over Union Berlin. Haaland toget fortsetter også og han leverte 2 mål. Hakimi og Dortmund storspiller om dagen. De ligger foreløpig på en tredjeplass med 3 poeng opp til serieleder Bayern.

Oscar Rodriguez: Rodriguez er på utlån hos CD Leganes. Han har 21 kamper, 5 mål og 1 målgivende så langt denne sesongen. Rodriguez har gått gradene i Madrid og gjør det ganske godt hos sin nye klubb. Rodriguez er offensiv midtbane og vil møte tøff konkurranse mot Ødegaard, men er en spiller som mest sannsynlig vil få muligheten i moderklubben. Rodriguez er tilbake i Madrid til sommeren. Denne runden ble ekstra spesiell for den spanske unggutten. I hjemmekampen mot Real Sociedad scoret han nemlig et fantastisk frispark mål på overtid mot Ødegaards Real Sociedad, og han sikret dermed tre svært viktig poeng for Leganés. 

Pmn6