Extra large jovic
SKUFFET: Luka Jovic er ikke fornøyd med egne prestasjoner etter overgangen til Real Madrid.

Jovic: - Jeg er ikke fornøyd, det er tøft

Luka Jovic har hatt en blytung start på Real Madrid-karrieren.

Forventningene var store når Real Madrid signerte serberen i sommer. Han hadde scoret godt over 20 mål i sesongen før for Frankfurt, og ble hentet for rundt 60 millioner euro til den spanske hovedstaden. Dessverre har ikke ting gått etter planen, og det har kun blitt et mål på spissen. Nylig har han luftet sin misnøye med en serbisk TV-kanal. 

I sommer ringte agenten min meg og fortalte at Real Madrid hadde lagt inn et bud. Jeg trodde det bare var en spøk, men han sa at det var et tilbud og at han ikke tullet. Jeg sa "ja" med en gang, verdens største klubb ringer deg bare en gang, ikke to. Det var helt utrolig, og jeg trengte noen dager på meg før det sank inn. Jeg tror ikke det var en feil avgjørelse. 

Skuffet over sesongen

Jeg er ikke fornøyd med sesongen, jeg kan spille mye bedre enn dette. Noen ganger ser jeg på Youtube-videoer fra forrige sesong, og spør meg selv om hva som skjedde. Vi alle vet at det er et stort press å spille i Real Madrid, og enda mer når du er 21 år og ble hentet for den summen. Frem til nå har jeg jobbet hardt uten suksess, så jeg håper det snur i fremtiden.
Pmn6