Extra large extra large martin  degaard   florentino pe rez 27.7.2018
HJEM: Martin Ødegaard skal for andre gang denne sesongen spille "hjemme" på Santiago Bernabéu .

Ødegaard: - Vi vil skape ett helt spesielt øyeblikk

Real Madrids utlånte nordmann har en del kamper langt under pari på samvittigheten den sisten tiden, men han ser likevel lyst på cupkampen mot sin spanske moderklubb.

Cup er cup. Som ett hvert annet lag går Real Sociedad inn mot kampen med en tro på at de kan slå Real Madrid i kvartfinalen av den spanske cupen, til og med kanskje gå hele veien til finalen. Hos ett purungt La Real-lag er Martin Ødegaard en av optimismens aller største forkjempere .

Tidlig denne sesongen viste Ødegaard seg som en av La Ligas aller største lyspunkt, og i løpet av sesongens første måneder tok drammenseren Spania med storm.  Den gode formen har ført til rykter om en langt tidligere permanent retur til Santiago Bernabéu  enn de to sesongene som opprinnelig var planlagt, men de siste månedene har skriveriene roet seg i takt med nordmannens nedadgående formkurve.  Den foregående runden i cupen gikk det riktignok langt bedre enn hva det har gjort så langt dette året i ligaen, hvor 21-åringen noterte seg for ett mål og to målgivende i baskerderbyet mot Osasuna . Nå ser Ødegaard frem mot torsdagens affære mot klubben som allerede eier han. 

Det er kvartfinale i cupen, og vi har veldig lyst til å skape ett helt spesielt øyeblikk. Det er en vanskelig kamp som vi ser frem til, men vi vet at vi er kapable til å slå hvem som helst. Vi har vist tidligere denne sesongen at vi kan være fullt på høyde med de aller beste lagene i verden, for egen del går jeg inn mot kampen med friske og spillesugne bein 

Forrige gang Ødegaard og Real Sociedad møtte Real Madrid på Bernabéu  var laget nødt til å dra tomhendte hjem til Baskerland, hovedpersonen selv gjorde seg langt fra bort i løvens hule og håper nok å vise seg enda mer frem på torsdagen.

I serien spilte vi godt mot Real Madrid, spesielt de 40 første minuttene var gode. På tross av de 40 gode minuttene scoret Real Madrid, og denne gangen vet vi at vi er nødt til å spile godt hele kampen dersom vi skal vinne. 

På tross av godt spill store deler av sesongen har Ødegaard som vanlig beina godt plantet ned i jorda, og har på ingen måte hastverk bort fra nydelige San Sebastián. Selv om norsk og spansk media gjerne vil ha han til den spanske hovedstaden først som sist. 

Planene for min del har ikke forandret seg, og jeg stortrives her. Uansett så prøver jeg å fokusere dag for dag. 

Tror du Martin Ødegaard klarer å gjøre livet surt for Real Madrid-forsvaret  på torsdag? 

Pmn6