Extra large  1vc4866
IMPONERENDE: Martin Ødegaard leverte en bunnsolid kamp når La Real sendte Real Madrid ut av Copa del Rey.

La Real og Martin Ødegaard sendte Real Madrid ut av cupen!

Martin Ødegaard var avgjørende og scoret et mål når Los Blancos gikk på et flaut tap i Copa del Rey.

Det er ikke første gang Real Madrid opplever at sin egen spiller sender laget ut av en viktig turnering, men vi får håpe det er siste gang. Martin Ødegaard og hans svenske kompis var fantastiske i angrep for La Real, de skapte trøbbel ofte og fikk totalt fire målpoeng. 

Scoringen til Ødegaard kom halvveis i den første omgangen. Alexander Isak klinket til fra distanse og tvang Alphonse Areola til å sende returen ut i farlig område. Martin Ødegaard ventet på sekstenmeteren, han bredsidet ballen mot mål og ballen gikk noe heldig gjennom beina til Real Madrids franske målvakt. Ikke verdens beste keeper – eller forsvarsspill, men nordmannen kunne juble etter å ha blitt den femte nordmannen som har scoret på Santiago Bernabéu. Ødegaard feiret naturligvis ikke, men kunne gjøre lite når en oppspilt Isak løftet ham opp fra bakken i full gledesrus. 

De to skandinavene var avgjørende for La Real og plaget Real Madrid gjennom hele kampen. Fem minutter i andre omgang fikk nordmannen nesten en målgivende pasning og åpnet de hvites forsvar på utrolig vis. Ødegaard fant Alexander Isak med en fenomenal pasning og svensken var sikker foran mål, men målet ble korrekt annulert for offside. Fem minutter etter annuleringen hadde Isak jublet for to nye scoringer og hele Bernabéu skjønte ikke hva de var vitne til. 

Real Madrid kom med en tapper sluttspurt, men det var ikke nok til å stoppe Ødegaard og Real Sociedad. Martin Ødegaard ble byttet ut etter 65 minutter og kampen endte 4-3 i favør La Real.

Hva synes du om Martins prestasjoner?

Pmn6