Extra large   av6059
IKKE GODT NOK: Marcelo sa at Real Madrid kjempet hele veien inn, men at det ikke var nok torsdag kveld.

Marcelo: - Litt for lite, litt for sent

Marcelo og Vinícius Júnior snakket med pressen etter at drømmen om Copa del Rey gikk opp i røyk.

Drømmen om et trofe i Copa del Rey for Zidane og hans mannskap brast i går da La Real gjestet Santiago Bernabéu. Ødegaard og Aleksander Isak åpnet oppgjøret forrykende for Real Sociedad, hvor den nordiske duoen scoret de tre første målene til baskerne hvilket også var de tre første målene i oppgjøret. Marcelo reduserte like før timen, men kort tid senere scoret Mikel Merino og da hjalp det ikke at Real Madrid scoret to mål mot slutten av oppgjøret. Det endte til slutt 3-4, og ettersom formatet nå er slik at det spilles over et oppgjør og ikke to, så er drømmen om å løfte Copa del Rey-troféet gått opp i røyk. 

Dette vil si at Real Madrid-spilleren Martin Ødegaard som er på utlån til Real Sociedad, og leverte en strålende prestasjon i går sender ut klubben han lånt ut ifra. Den unge nordmannen mottok applaus fra Santiago Bernabéu da han ble byttet ut like etter timen til tross for at han hadde gjort det svært vanskelig for klubben han egentlig hører til. Etter oppgjøret snakket Marcelo og Vinícius Júnior med pressen, hvor begge brassene snakket om tyngden av det å tape, samtidig som de var positive for tiden fremover. 

Marcelo Vieira: 

Vi gjorde vårt beste, men til slutt så var det litt for lite litt for sent. Den første omgangen var meget tøff, og selv om vi hadde ballen mye så scoret vi ingen mål. Etter hvilen så ga vi absolutt alt, men vi klarte ikke å fullføre comebacket. Det er slik vi hadde behov for å reagere, ved å løpe og kjempe. Det er en skam, men vi er fortsatt med i to turneringer. 
Det finnes ikke to like kamper, og vi liker ikke å slippe inn mål, men det er vanskelig å unnvære og i kveld så slapp vi inn fire mål på hjemmebane. Vi har god styrke i troppens dybde, og vi har noen veldig gode spillere. Vi er alltid nødt til å vinne, og når vi ikke gjør det så er det tøft for oss.  

Vinícius Júnior: 

Vi var ikke med fra start, og det var et veldig tøft oppgjør. Denne sesongen så spilles utslagsrundene kun over et oppgjør, og vi tapte det avgjørende oppgjøret. Det er tøft å tape på hjemmebane fordi så langt denne sesongen så er vi ubeseiret på Santiago Bernabéu. 
Vi kommer til å kjempe med nebb og klør til sesongen er avsluttet. Vi snakker aldri om ting som dette etter kampen, vi snakker om hva som gikk galt dagen etter. Fansen er nødt til å holde det gående, fordi vi kommer til å kjempe hele veien inn for å vinne LaLiga og Champions League. 

Tillit

Jeg er som jeg var forrige sesong i januar og februar, og jeg ønsker å holde dette gående helt til slutten av sesongen. Jeg håper at jeg ikke pådrar meg noen form for skade. Treneren har gitt meg tilliten jeg hadde behov for, og jeg får nå mer spilletid enn tidligere denne sesongen. 

Hva er dine tanker om dette de to brassene hadde å si? 

Pmn6