Extra large  he15890thumb
Zinedine Zidane etter cupexiten mot Real Sociedad.

Zidane: - Fansen ga oss liv i andre omgang

Den "Reale" navnebroren Real Sociedad slo ut Real Madrid etter Zidanes omrokkeringer

Zinedine Zidane møtte til pressekonferanse etter cup-exiten mot Martin Ødegaard's Real Sociedad torsdag kveld. Ødegaard og en svenske med navn Alexander Isak var sentrale da de påførte Real Madrid sitt første nederlag i 2020. Zidane må svare for seg med tanke på elleveren han startet med, og forsvarer også tidsbruken av VAR(Video Assistent Referee).

Det er veldig leit at vi taper denne kampen på eget gress. Vi startet dårlig i første omgang, men vi gjorde alt vi kunne helt til siste fløyteblås. Andre omgangen var mye bedre, og selv på 1-4 fortsatte vi helt til slutten. Vi kjempet hardt, men La Real spilte en veldig bra kamp, spesielt i første omgang. Vi slet virkelig, og da kommer feil.
Det er trist, ja, for når vi taper, har noe gått galt. Vi hadde gjort det strålende frem til dagens kamp, men i dag var vi ikke med. Disse tingene skjer. Det vil ikke endre noe i forhold til hva som må gjøres i fremtiden. Vi kommer til å fortsette med det vi gjør. Det er et tøft øyeblikk fordi det var en veldig vanskelig kamp, spesielt i første omgang. Vi må takke fansen vår for deres støtte, de var rett bak spillerne gjennom hele kampen. Vi presterte bedre i andre omgang takket være deres støtte.

Copa del Rey-exiten

Det gjør vondt. Vi kan ikke gjemme oss for sannheten, ingen liker å tape, men vi har en ny kamp på søndag, og vi vil fokusere på det. Vi må komme oss etter tapet og fortsette, det er ingenting annet enn det, det er over.

Likheter med Leganés-nederlaget i fjor.

Nei ikke i det hele tatt. Det er ikke den samme kampen, og heller ikke den samme motstanderen. Det var to kamper mot Leganés. Vi tapte her fordi vi spilte veldig dårlig. I dag var vi oppe mot veldig god motstand, men det er fotball og vi må godta disse kampene. Vi må komme oss opp og fortsette med det vi gjør.
Troppen er alltid klar for kampen. Vi er alle sammen om dette, og på slutten av dagen var kveldens kamp en dårlig prestasjon. Å slippe inn fire mål er mye og det gjør vondt, men det vil ikke endre noe i vilkårene for planene mine om å rotere. Spillerne har alltid levert og vil fortsette å gjøre det. Jeg tror på denne gruppen, og det vi nå må gjøre, er å løfte oss selv og fortsette å jobbe veldig hardt fordi denne ene kampen ikke vil endre noe som helst

Lagoppstilling

Når jeg setter opp et lag, er det et mannskap som er i stand til å gå ut der og gjøre det bra. Det er lett å gi meninger etterpå. Jeg tror ikke vi har tatt feil ellever, det er et annet lag involvert og de gjorde det veldig bra, de åpnet kampen best med en scoring og vi slet da. Vi gjorde feil som vi vanligvis ikke gjør, men det hadde ingenting med lagoppstillingen å gjøre. Vi er alle sammen om dette, vi vinner sammen og taper sammen.

Casemiro

Han var ikke klar for å spille. Det var andre spillere der ute, og vi kan ikke se etter unnskyldninger. Vi vet alle hvilken god kvalitet Casemiro har og hva han bringer til laget, men andre spilte i kveld.

VAR bremser spillet

Det kan være skadelig, men det kommer ikke til å endre seg. Dommeren må vente på å bli fortalt om det er et ja eller nei, og det er det. Det vil ikke endre seg.

Den umulige Copa del Rey-kronen

Det er slik ting går i fotball. Vi har tapt denne Copa del Rey-kampen, og vi har en ny kamp til helgen og det er det. Vi kunne ha tapt en LaLiga-kamp og vunnet dette, men det er ikke slik det har fungert. Vi må nå fokusere på søndag og La Liga.
Pmn6