Extra large bale
VEKK TIL SOMMEREN?: Gareth Bale virker fjernere fra laget en noen gang.

MARCA: Bale dro 15 minutter før kampslutt igår

Bale var ute med skade under gårsdagens kamp, men dro et kvarter før kampslutt. Hva sier dette om waliserens fremtid?

Bale sagaen ser aldri ut til å ta slutt. Bale virker fjernere fra laget enn noensinne, men ingen vil si noe. Agenten sier at det er uaktuelt at Bale vil vekk, Zidane sier at han stoler på han. Mest sannsynlig er dette et spill for galleriet, men hvem vet. Vi husker alle når Bale kom alene ut i spillergangen, nektet å feire scoring med Vazquez og "flagg-skandalen". Vi husker også at Zidane nevnte at Bale skulle vekk innen sesongstart, men ombestemte seg så fort Asensio ble skademeldt. Nå som Rodrygo ble en tidlig suksess, er det kanskje ikke behov for han allikevel. Både Vinicius og Brahim Diaz kan også levere på høyrekanten. Bale sin kontrakt utgår sommeren 2022. Dermed ønsker nok Madrid å tjene litt penger på salget av sin utgående stjerne, før han kan gå gratis. Men hvilken klubb er villig til å betale lønna hans? Bale sagaen er virkelig unik.

Bale ankom Madrid før 13/14-sesongen og var datidens dyreste signering. Bale var en sulten spiller og var i ferd med å bli en av de neste store. Han var frekk, kynisk og målfarlig. I sin første sesong gjorde han 2-1 til Madrid i CL-finalen mot Atletico. Han avgjorde Copa Del Rey mot Barcelona. Han scorte 22 mål og noterte seg med 16 målgivende i sin første sesong. Bale var i tillegg en atlet som bare kunne sammenlignes med Ronaldo. Hans 2 neste sesonger var også godkjent, men ikke uten problemer. Bale klæsjet tidlig med Ronaldo og det oppstå flere uenigheter rundt frispark. Han klarte heller aldri å bånde med lagkameratene sine og forholdt seg mest til Modric, som han kjente fra Tottenham. Han gjorde ikke særlig for å lære seg spansk heller. Det har også blitt nevnt at han ikke deltar på sosiale tilstevninger med resten av gjengen og at han foretrekker å være hjemme med kone og barn. I Zidane sin famøse 16/17-sesong var da gjennombruddet kom. Skadeplagene til Bale ballet på og han mistet plassen sin i laget. Zidane la om til to spisser eller Isco og Vazquez ute på kanten. Bale ble skjøvet ut av laget og fikk aldri noe særlig mer tillit fra franskmannen. Ryktene sier også at Zidane, rett før han ga seg, ønsket å selge Bale og beholde Ronaldo. Det eneste negative med Zidane sin retur til klubben var Bale sine muligheter på laget.

Hva som skjer til sommeren får tiden vise. Bale er fortsatt å regne som en klassespiller og kan enkelte ganger la talentet skimte frem.  Hvis han aldri hadde opplevd særlig med skadeplager, ville han da vært i denne situasjonen? Kan det være at Bale "protesterer" mot klubben ved å gjøre som han gjør, mens han i realiteten kun trenger tillit for å finne sitt gamle jeg? Det hadde gangnet klubben å ha en skadefri Bale i toppform mot tampen av sesongen, uansett om det blir den siste eller ei. 

Hva tenker dere om Bale?

Pmn6