Extra large kroos
FANTASTISKE KROOS: Tyskeren har vært en av verdens beste midtbanespillere i en årrekke.

Kroos: - Jeg nærmer meg slutten

Toni Kroos sier i et intervju at slutten av en fantastisk karriere nærmer seg.

Når Real Madrid hentet Toni Kroos for 25 millioner euro fra Bayern München for snart seks år siden, var det få som trodde at tyskeren ville skrive seg inn i historiebøkene som en av klubbens beste midtbanespillere gjennom tidene. 30-åringen har vært en sentral del av et lag som har vunnet alt av titler denne sesongen, og er høyt elsket av de trofaste på Santiago Bernabéu.

Tyskeren leverte ikke på det nivået som forventes forrige sesong, i likhet med resten av sine lagkamerater. Denne sesongen har han dog på ny klart å finne tilbake til den beste versjonen av seg selv under Zidanes ledelse. Kroos har spilt 20 LaLiga-kamper denne sesongen, og notert seg for fire målgivende pasninger. I et nylig intervju kommer han med noen interessante sitater.

Jeg er ikke en av de spillerne som kommer til å spille frem til jeg er 38 år. Jeg har fremdeles tre og et halvt år igjen av kontrakten min med Real Madrid, som utløper sommeren 2023. Når den tid kommer er jeg 33 år, og da er tiden inne for å "tenke på det". Det er ikke lenge igjen nå til karrieren nærmer seg slutten.
Jeg har vært her i over fem år, og familien trives veldig godt. Våre barn går på skole, og de føler seg glade her. Planen var alltid å returnere til Tyskland, men hvis mine barn føler seg glad her og har fått mange venner så kan det fort være at vi blir i Madrid når karrieren er over. Mitt hjem er der familien er.

Følelsen av å vinne trofeer

Det er fantastisk å vinne følelser. Det blir en slags avhengighetsfølelse. Det beste eksemplet er det vi utrettet i Champions League. Det er ikke normalt å vinne tre sesonger på rad, men når vi klarte det innså vi hvilke sult det bor i spillerne som spiller på dette laget. Vi vet ikke hvor den sulten vil ta oss denne sesongen, men den er tilbake.
Pmn6