Extra large  1vc6238
BALE IS BACK: Det walisiske hurtigtoget er tilbake, og spiller sin første kamp siden Getafe 4.januar.

Tilbake etter en måned på sidelinjen

Eden Hazard er utelatt igjen, men Gareth Bale returnerer etter en måned uten kamper.

Osasuna - Real Madrid
Estadio El Sadar
LaLiga Santander, runde 23
Søndag 9.februar, kl:16.00

I morgen ettermiddag skal Real Madrid ut i aksjon igjen, og selv om drømmen om å løfte Copa del Rey-troféet gikk i brast på torsdag, så lever drømmen om LaLiga Santander videre. Laget fra Pamplona fra overrasket denne sesongen hvor de startet veldig bra, men den siste perioden har de slitt noe mer, hvor de kun har vunnet en kamp på de siste syv oppgjørene. Tre av de har endt med tap, tre har endt med poengdeling, mens de kun har vunnet en gang, men på de spiller på hjemmebane, og der har de levert godt. Både Barcelona, Sevilla og Real Betis dro fra El Sadar med et poeng, mens Valencia ble slått hele 3-1 på Osasuna sin hjemmebane. 

Det er få overraskelser i bakerste ledd hos Real Madrid, hvor Zidane har valgt å ta med de tre samme målvaktene som han har gjort ellers denne sesongen, nemlig Courtois, Areola og Altube. Leddet foran dette, forsvaret, hadde en meget svak kamp mot La Real, men Carvajal er tilbake fra skade igjen, og slutter seg til troppen, mens Nacho må se oppgjøret på tv-skjermen. Uten om de to nevnte så er det likt som i Copa del Rey, hvor Militão, Varane, Ramos, Marcelo og Mendy er med. 

På midtbanen er det også endringer fra oppgjøret i midtuken, hvor Casemiro har lagt sykdoms-problemene bak seg og erstatter James Rodríguez som ble byttet ut til pause. Colombianeren er nok en gang utelatt, og må som Nacho se kampen fra huset i Madrid. Kroos, Modric, Valverde og Isco er alle inkludert som i midtuken, og reiser til Pamplona. I fremste ledd gjør Zidane to utskiftninger fra oppgjøret på torsdag, hvor målscorer Rodrygo igjen er utelatt sammen med Brahim, mens Lucas Vázquez og Gareth Bale er tilbake i varmen igjen. I tillegg til de nevnte så er Eden Hazard utelatt, dette til tross for en uke hvor han har trent for fullt og det virker som at Zizou ikke ønsker å risikere noe som helst med belgieren. 

Troppen: 

  • Målvakter: Courtois, Areola, og Altube
  • Forsvarsspillere: Carvajal, Varane, Militão, Ramos, Marcelo og Mendy
  • Midtbanespillere: Modric, Valverde, Casemiro, Kroos, og Isco
  • Angrepsspillere: Lucas, Bale, Benzema, Jović, og Vinícius Júnior 

Hvem ønsker du å se fra start mot Osasuna? 

Pmn6