Extra large achraf hakimi
MÅLGIVENDE: Dortmund tapte mot Leverkusen, men Hakimi noterte seg med en assist.

Leiesoldatene: Hakimi med målgivende - Odriozola debuterer

Her kommer ukens oppdateringer på leiesoldatene!

Hakimi: Dortmund gikk på to tap denne uken, men Hakimi noterte seg med en målgivende mot Bayer Leverkusen.  Det har blitt nevnt denne uken at Dortmund ønsker å forhandle om eierskapet til backen, som kanskje ikke er så rart. Konklusjonen får vi nærmere sommeren.

Odriozola: Odriozola fikk debuten sin mot Hoffenheim i den tyske cupen. Han kom inn i det 83 minuttet for Boateng. Odriozola har nå tilbragt omtrent en måned i sin nye klubb og har ikke akkurat fått en "flying start" på oppholdet sitt. Flere muligheter vil komme.

Mayoral: Mayoral spilte omtrent hele kampen mot Leganes og bidro i 2-0 seieren. Mayoral pådro seg et gult kort i kampen, men ingen målpoeng. 

Vallejo: Vallejo har returnert til Spania, men har så vidt fått spille for Granada så langt. Han fikk 5 minutter i et 2-0 tap mot Sevilla 25 januar. Vi følger Vallejo videre.

Reguilón: Reguilón spiller senere i kveld mot Celta Vigo. Sist helg spilte Sevilla 1-1 mot Alaves og Reguilón pådro seg et gult kort. Etter Madrids cuptap mot La Real på onsdag er det tydelig at Marcelo sin karriere nærmer seg slutten. En Reguilón i sin beste form sammen med Mendy vil bli en fin kombo vi håper å få se innen få sesonger. 

Kubo: Mallorca spiller i skrivende stund mot Espanyol, men Kubo sitter på benken. Kubo har fått delta i 19 kamper denne sesongen og har 1 mål og 2 målgivende denne sesongen.

Soro: Alberto Soro har levert bra for Real Zaragoza denne sesongen. Han spilte 90 minutter i 0-0 kampen mot Fuenlabrada CF igår.

Óscar Rodríguez: Rodríguez har levert utrolig godt så langt under låneoppholdet hos Leganés. I går tapte de 2-0 mot Mayoral og Levante. 

Pmn6