Extra large gettyimages 1205056550
BRILJERTE: Luka Modric og Isco Alarcón leverte meget solide prestasjoner mot Osasuna søndag ettermiddag.

Spillervurderinger: Osasuna (B)

Isco var dagens store spiller, og scoret Los Blancos sitt første mål mot Osasuna.

Osasuna 1-4 Real Madrid
Estadio El Sadar, Pamplona
LaLiga Santander, runde 23
Søndag 9.januar, kl:16.00

 • 1-0 Unai García (14') - Assist: Rubén García
 • 1-1 Isco Alarcón (33') - Assist: Gareth Bale
 • 1-2 Sergio Ramos (38') - Assist: Carlos Casemiro
 • 1-3 Lucas Vázquez (84') - Assist: Karim Benzema
 • 1-4 Luka Jovic (90+1') - Assist: Federico Valverde

Det var vertene som åpnet oppgjøret best, og de overrasket gjestene med kraftig press fra start. Kun et kvarter ut i oppgjøret gikk Osasuna opp i ledelsen da Rubén García fant Unai García i feltet på et hjørnespark, hvor forsvareren stup-headet ballen i mål til 1-0. Det tok et drøyt kvarter før Los Blancos svarte, og da var det Isco som viste seg frem ved å klemme ballen via bakken og i mål på volley etter at Bale sleivet sitt skudd. Kun fem minutter etter dette sendte Modric et hjørnespark inn på bakre stolpe hvor Casemiro ruvet høyest, og stusset videre til Ramos som enkelt sendte Real Madrid i ledelsen da han scoret på åpent mål. 

Etter hvilen var gjestene fra hovedstaden klart best, og selv om ikke de scoret noen mål tidlig i omgangen så punkterte de oppgjøret mot slutten med to scoringer. Først ble Benzema spilt frem av Modric, før franskmannen sendte videre til Lucas og kantspilleren satte ballen i mål via hånden til Herrera fem minutter før full tid. På overtid sendte Modric en annen medspiller i bakrom, nemlig Federico Valverde og unggutten fra Uruguay brukte et touch på å finne Jovic i feltet. Den serbiske angriperen stod helt alene og klemte ballen i krysset på halv-volley til 1-4. Dermed ble tre nye poeng sikret, og Los Blancos er fortsatt på tabelltoppen. 

Spillervurderinger: 

 • Thibaut Courtois (6): Belgieren viser igjen hvem som er den beste målvakten i Real Madrid da han står et bunnsolid oppgjør etter at Areola var svak på torsdag. Har en meget solid inngripen tidlig i oppgjøret da Rubén García dro seg innover i banen, og virker veldig trygg gjennom hele oppgjøret. 
 • Dani Carvajal (6): Spiller en kamp helt på det jevne, men det blir umiddelbart mer flyt i spillet med en høyreback enn med Nacho. Har et par gode innlegg, og muligens burde han stått med en målgivende pasning om Bale hadde vært mindre rusten. Defensivt er han som vanlig solid, og slipper til lite. 
 • Raphaël Varane (7): Jobber utrolig godt sammen med Ramos dette oppgjøret, hvor de får unna det meste av sjanser som kommer deres vei. Enten det er i luftrommet eller langs bakken, og de utfyller hverandre utrolig bra. Får en stor sjanse sent i kampen som han burde scoret på, selv om han var i offside. 
 • Sergio Ramos (7): Kapteinen har sin sedvanlige makker tilbake, og igjen briljerer de sammen. Storspiller på baller i luftrommet og langs bakken, og gjør det utrolig vanskelig for vertene. I tillegg tegner han seg på scoringslisten igjen da han er iskald med hodet foran mål. God kamp av kapteinen. 
 • Ferland Mendy (7): Franskmannen holder en helt annen klasse enn Marcelo, og viser nok en gang hvor trygg han er defensivt, både med pasninger og i duellspillet. Slipper seg også løs fremover i banen ved enkelte anledninger og stormer ned langs siden. Begynner å sementere seg som førstevalg for Real Madrid nå. 
 • Luka Modric (8): Har ingen spesielt god start på oppgjøret, hvor han sliter med å finne balansen på midtbanen sammen med sine makkere. Hever seg gradvis utover i oppgjøret, og spiller spesielt en veldig god andre omgang. Mot slutten av oppgjøret er han tredje sist på begge scoringer, og leverer alt i alt en meget god kamp. 
 • Carlos Casemiro (6): Veldig rufsete i starten av kampen, og sliter tidvis med å bryte spillet som kommer gjennom midten. Er dog god til å sikre helt bakerste, og hjelper forsvaret ved flere tilfeller. Blir løpt av alt for lett på scoringen til vertene, og sliter veldig med pasningene i kveld. 
 • Federico Valverde (7): Jobber knallhardt gjennom hele oppgjøret, og slipper seg løs fremover ved flere anledninger, spesielt når Modric blir værende igjen bakover. Har noen gode taklinger, og skaper noen gode kombinasjoner, og til slutt får han med seg en målgivende pasning på scoringen til Jović. 
 • Gareth Bale (3): Tja, hva skal man si om waliseren. Dette var ingen stor kamp, og han så veldig rusten ut etter en måned på sidelinjen. Bommer på de to sjansene han får, og skaper egentlig veldig lite. Gjør totalt sett lite ut av seg, og er heldig som får med seg en målgivende pasning. 
 • Karim Benzema (5): En helt middelmådig kamp fra franskmannen som er usynlig i store deler av oppgjøret. Skaper noen kombinasjoner, og forsøker seg med noen avslutninger, men det sitter ikke helt. Får med seg en målgivende pasning helt på slutten av kampen da han spiller fri Lucas. 
 • Isco Alarcón (9 BB): Banens beste i kveld, og det var et stykke foran nestemann. Virker veldig spillesugen, leker seg med ballen, skaper flotte kombinasjoner og setter utlikningen i mål på vakkert vis. I tillegg til flotte tekniske detaljer så jobber han knallhardt og virker til å være i god fysisk form. Gjenvinner baller og setter fart fremover i banen. Meget god kamp!

Innbytterne: 

 • Lucas Vázquez (6): Kantspilleren gjør på sin korte tid på banen langt mer enn Gareth Bale, og tegner seg nok en gang på scoringslisten. Jobber hardt, kommer på gode løp og  setter ballen i mål når han får sjansen. Begynner å bli varm i trøya etter flere opphold på sidelinjen denne sesongen. 
 • Vinícius Júnior (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering. 
 • Luka Jović (N/A): Spiller for kort tid til å få noen vurdering, men scorer endelig mål og får hull på byllen. Håper virkelig at dette kan gi serberen litt selvtillit. 

Hvem syns du var best mot Osasuna? 

Pmn6