Extra large gettyimages 1205056540
D-ISCO: Isco leverte en strålende kamp borte mot Osasuna og viste fram teknikk i verdensklasse.

Zidane: - Isco leverte en fantastisk forestilling og var helt avgjørende

Isco leverte en av sine beste kamper denne sesongen borte mot Osasuna og Zidane var strålende fornøyd med spanjolen etter kampen.

Zinedine Zidane ser på Isco som en verdifull spiller og trekker frem evnen han har til å bryte ned forsvarslinjer. 

Han leverte en fantastisk forestilling og var avgjørende for å sikre seieren. Han er fantastisk i den offensive delen av spillet og utrolig god til å holde på ballen. Han leverte en veldig god kamp, som alle andre, og jeg er begeistret over målet hans. Han er en viktig spiller og teknikken hans er av ypperste klasse. Jeg liker ham virkelig, og det var en fantastisk kamp fra ham i dag.

Zidane berømmet også hele laget. Laget havnet tidlig under og Osasuna presset virkelig på fra starten, men Zidanes mannskap svarte på fantastisk vis.

De gikk hardt ut, så sterke ut og fikk en tidlig scoring. De scoret fra en dødball, men vi holdt oss til planen og har tro på fotballen vår. Etter målet deres ble kampen snudd og vi leverte en solid forestilling. Det var en tøff kamp og vi sikret tre viktige poeng.
Det er en vanskelig bortebane og aldri en enkel plass å vinne kamper, men vi leverte en bra kamp. Det var en kamp der hele laget jobbet hardt og vi tok en fortjent seier mot et lag som gjorde ting vanskelig for oss.

Ny milepæl for Sergio Ramos

Med oppgjøret mot Osasuna, har Sergio Ramos offisielt overgått Real Madrid-legenden Fernando Hierro sin femteplass over antall kamper i La Liga for Los Blancos. 

Gårsdagens kamp, hvor Ramos scoret vinnermålet, markerte kapteinens 440. kamp i La Liga. Det gjenstår nå bare fire spillere foran han på listen: Santillana ( 461 kamper), Casillas (510 kamper), Sanchis ( 523 kamper) og Raúl (550 kamper).

Hva synes du om Isco sin kamp mot Osasuna?

Pmn6