Extra large hazardddd
GLAD: Eden Hazard har enn så lenge ikke mye å smile for etter overgangen til Real Madrid.

På tide å vise seg frem, Eden Hazard

Real Madrid går inn i de viktigste månedene av sesongen, og det er nå man trenger Eden Hazard i form.

Forventningene var høye når 29-åringen ble presentert som Real Madrid-spiller foran over 50 000 supportere på Santiago Bernabéu i sommer. Belgieren var sommerens største signering i Europa, og skulle være Real Madrids nye redningsmann etter at klubben leverte en svak 2018/2019-sesong. Han har nå vært Real Madrid spiller i godt over et halvt år, og ting har ikke gått etter planen.

Først og fremst fikk han kritikk for at han var overvektig når laget møtte opp for å forberede seg til ny sesong. Deretter var han så uheldig at han pådro seg en skade et par dager før sesongstarten, noe som holdt han ute av spill i rundt en måned. Når han returnerte fra skaden var det en god periode der han rett og slett ikke leverte i nærheten av godt nok, før han så fant formen igjen og spilte 4-5 veldig gode kamper. Det skulle dessverre ikke vare lenge, og på ny ble han skadet etter en duell mot Meunier i PSG-kampen i november.

I de minuttene før han fikk ankelskaden, herjet han mot PSG og var banens desidert beste spiller. Endelig hadde man begynt å se belgieren på sitt beste, og når skaden først skjedde ble det spekulert i at han ville være ute i et par uker. Slik har det altså ikke gått, og 29-åringen som ble hentet for godt over 100 millioner euro har nå vært ute av spill i to og en halv måned, mye lengre enn forventet.

Eden Hazard har trent med laget nå siden 30.januar, men ble likevel ikke tatt i kamptroppen mot Osasuna. Dette grunnet at Zidane ikke ønsker å risikere noe som helst. 29-åringen skal trene for fullt med laget denne uken også, og søndag mot Celta Vigo kommer han til å bli tatt ut. Det er likevel store spørsmålstegn vedrørende hans form, og hvor lang tid det tar før vi får se han på sitt beste igjen.

Det er hvert fall to ting som er sikkert per dags dato; det ene er at Eden Hazard av flere årsaker har vært en skuffelse så langt i Real Madrid-trøyen. Det andre er at det fremdeles er mye tid igjen på å vise seg frem, Real Madrid trenger han nemlig i de store kampene som venter mot blant annet Manchester City og Barcelona.

Pmn6