Extra large reinier jesus
REAL MADRID CASTILLA: Reinier Jesus er ferdig med landslagsoppdraget, og er på vei tilbake til Spania.

Reinier Jesus på vei til Spania

Det brasilianske stortalentet er på vei til Spania der han skal slutte seg til Real Madrid Castilla-troppen.

Reinier Jesus har den siste måneden vært med det brasilianske U23-landslaget som den yngste spilleren i troppen. Der har han og hans lagkamerater levert varene og sørget for at Brasil skal delta på kvalifisering til sommerens OL i Tokyo. Så sent som i går startet han som offensiv midtbanespiller i 0-3-seieren over Argentina. Det var hans siste kamp før han setter kursen til Spania.

Brasilianeren som ble kjøpt for 30 millioner euro er nemlig nå på vei til Madrid. Han skal i utgangspunktet spille for Real Madrid Castilla under Raúls ledelse. De som har peiling på brasiliansk fotball hevder imidlertid at han er altfor god til å spille på det nivået, men likevel så skader det nok ikke å spille der ut sesong med tanke på å lære språk, komme inn i kulturen og bli kjent med klubben.

Real Madrid Castilla ligger i skrivende stund på 8.plass i sin avdeling. Målet for sesongen er som alltid å rykke opp, men det ser vanskelig ut med den troppen Raúl for øyeblikket rår over. Det blir derfor en svært fin forsterkning å få Reinier Jesus inn i troppen, og det blir svært spennende å se hva brasilianeren kan tilføre laget.

Pmn6