Extra large vinicius
STORE STEG: Den lovende brasilianeren har tatt store steg den siste tiden og vært meget frisk i flere kamper.

Vinicius: - Målene vil komme

Den unge brasilianeren har imponert stort de siste, selv om han ikke scorer like mye som han selv ønsker.

19-åringen har kun tre mål denne sesongen og får stadig kritikk for avslutningene sine, men Vinicius er ikke bekymret.

Jeg er veldig rolig, og jeg vet det vil kom flere mål. Jeg er kun 19 år gammel og når Raheem Sterling var på min alder slet han med det samme. Han scoret ikke så mange mål da, men har blitt en solid avslutter og en målscorer. Jeg ønsker å forbedre meg og håper på en suksessfull karriere for Real Madrid.

Real Madrid har en god rekke brasilianere i troppen, og dette er bra for spillerne.

Vi har Marcelo, Casemiro, Eder Militao og Rodrygo, alle støtter hverandre og er med på å hjelpe hverandre. Det er blitt sagt at det vanskeligste å gjøre ikke bare er å komme til klubben, men å finne seg godt til rette og levere gode prestasjoner med tiden. Det er plass til alle her og vi er en god gjeng.

Vinicius har tidligere blitt linket vekk og det har vært spekulert om låneavtaler, men Vinicius har aldri hatt lyst til å forlate Santiago Bernabéu.

Jeg ønsket aldri å forlate klubben, selv om jeg vet ting i fotballen kan endre seg minutt for minutt. Jeg vet at jeg vil være her. Kjempe for plassen, gjør mitt ytterste og spille med de beste spillerne i verden.

Tidligere snakket den brasilianske legenden Cafú  med store ord om Vinicius Juinor i et intervju med Fox Sports Mexico. Den tidligere AC Milan-høyrebacken sa han er overbevist om at Vinicius Junior kommer til å bli en stjerne i Real Madrid i fremtiden.

Vinicius kommer til å vinne mye i Real Madrid, men han er ikke en stjerne ennå.  Vinicius har alt som skal til for å følge i Cristiano Ronaldos fotspor. Han kan være den nye Cristiano, men han må jobbe knallhardt for at det skal skje.
Hva synes du om Vinicius?
Pmn6