Extra large  he18892
SCORET MÅL: Både Sergio Ramos og Toni Kroos scoret mot Celta Vigo, men det endte uavgjort til slutt.

Spillervurderinger: Celta Vigo (H)

Det endte med poengdeling på Santiago Bernabéu etter scoringer fra Toni Kroos og Sergio Ramos.

Real Madrid 2-2 Celta Vigo
Estadio Santiago Bernabéu
LaLiga Santander, runde 24
Søndag 16.februar, kl:21.00

0-1 Fyodor Smolov (7') - Assist: Iago Aspas
1-1 Toni Kroos (51') - Assist: Marcelo Vieira
2-1 Sergio Ramos (64') - [Straffespark]
2-2 Santi Mina (85') - Assist: Denis Suárez

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Valverde, Casemiro, Kroos (Modric 81') - Bale (Mendy 83'), Benzema, Hazard (Vinícius 73')

Celta Vigo: Blanco - Vázquez (Sisto 55'), Aidoo, Murillo, Olaza, Araujo - Rafinha, Bradaric (Mina 83'), Yokuslu - Smolov (Suárez 70'), Aspas

Referat

Det var gjestene fra Galicia som åpnet best søndag kveld, da de skapte en stor sjanse allerede etter syv minutter. Iago Aspas fikk god tid i mellomrommet, og spanjolen tredde ny-signeringen Smolov gjennom, hvor han var iskald alene med Courtois. Et kvarter ut i oppgjøret kom Casemiro til en god skudd-mulighet da han sendte ballen like over krysset fra 25 meter. Los Blancos forsøkte en sluttspurt like før hvilen hvor angrepsrekka kombinerte flott til en stor sjanse. Benzema til Hazard på overlapp, og belgieren fant Bale i feltet, men waliseren bommet fra kloss hold. Et par minutter etter dette kom Aidoo til en heading fra kloss hold, men Courtois reddet flott, og lagene gikk dermed inn i hvilen på stillingen 0-1. 

Los Blancos skulle åpne desidert best i den andre omgangen, hvor Hazard flikket videre til Valverde som brystet videre til Bale før waliseren fant Ramos i feltet. Kapteinen vas iskald og scoret, men stod i offside og scoringen ble annullert. Fem minutter ut i omgangen skulle omsider utlikningen komme. Benzema slapp til Marcelo ved dødlinja, og backen fant Kroos i feltet som scoret iskaldt med venstre fot. En drøy time ut i kampen stormet Hazard inn i feltet, og gikk ned i duell med Blanco, hvilket resulterte i straffespark. Sergio Ramos var iskald og satte inn 2-1. Fem minutter før full tid utliknet omsider gjestene da Suárez sendte Santi Mina gjennom på vakkert vis, og innbytteren satte iskaldt inn 2-2. Selv om Los Blancos forsøkte seg på en sluttspurt så ville det seg ikke, og lagene delte poengene søndag kveld. 

Spillervurderinger: 

Thibaut Courtois (5): Vanskelig kamp for belgieren. Får ikke stort med hjelp på scoringene, og kan heller ikke klandres for noen av de. Virker ellers trygg og god, og har noen veldig solide igangsettinger. 

Dani Carvajal (6): Er nesten mer i angrep enn i forsvar ettersom gjestene legger seg så lavt som de gjør. Forsøker å skape noen kombinasjoner, og slå noen innlegg, men det ender dog ikke i mye nevneverdig. Defensivt har han grei kontroll, men kunne kommunisert bedre med Varane i forkant av scoring nummer en. 

Raphaël Varane (5): Som nevnt ovenfor så svikter kommunikasjonen noe i forkant av den første scoringen, og det er heller ikke bunnsolid på den andre scoringen, men får heller ikke mye hjelp. Ramos er mye ute av posisjon denne kampen, og franskmannen får store områder å dekke. Ingen stor kamp. 

Sergio Ramos (6): Er veldig mye involvert offensivt i banen dette oppgjøret, og dette kommer av at Celta Vigo legger seg så lavt som de gjør. Scorer et mål som blir annullert, og er iskald fra krittmerket, men må kritiseres litt for det han gjør defensivt da han etterlater seg enorme rom, hvilket er vanskelig med Marcelo på banen. 

Marcelo Vieira (4): Ingen god kamp fra brassen, og han begynner å havne et stykke bak Mendy med tanke på prestasjoner. Er veldig mye involvert offensivt uten å tilføre stort, da han ofte mister ballen eller bommer innleggene sine. Finner virkelig ikke formen, og må heve seg flere hakk for å fortjene spilletid fremover. 

Federico Valverde (4): Ingen stor kamp av unggutten fra Uruguay, hvor han blir løpende mye mellom og tilfører egentlig veldig lite totalt sett. Når Celta Vigo faller dypt så blir Valverde alt for forsiktig da han spiller på liten risiko, og burde muligens vært byttet ut for en mer kreativ midtbanespiller. 

Carlos Casemiro (5): En kamp helt på det jevne fra brasilianeren, som i store deler av oppgjøret blir urelevant i sin rolle. Celta Vigo legger seg lavt, og brassen blir et spill-punkt. Har et godt skuddforsøk som ender like over krysset, men utenom dette så tilfører han lite dette oppgjøret. 

Toni Kroos (8 BB): En av få som faktisk presterer greit i kveld, og er som vanlig veldig trygg med ballen i beina. Flink til å finne medspillere i posisjoner som får spillet til å flyte, og har i tillegg den viktige scoringen som får lagene like langt tidlig i andre omgang. God kamp av tyskeren, styrer tempo og flyten i spillet. 

Gareth Bale (5): Waliseren spiller en kamp helt på det jevne, og muligens er dette en av hans beste for Real Madrid denne sesongen.. Skaper noen gode kombinasjoner, kommer seg i noen gode posisjoner, men ballen vil ikke i mål. Burde scoret minimum et mål denne kampen. 

Karim Benzema (4): Virker ikke å være i toppform nå franskmannen. Faller ofte dypt i banen, og blir derfor ikke veldig mye involvert i fremre del, og siste fase av spillet. De sjansene han omsider kommer til de ender ikke i mål, og det blir derfor en kamp under par. Skaper dog noen gode kombinasjoner, men det holder ikke helt. 

Eden Hazard (7): Belgieren var endelig tilbake på banen igjen, og presterer egentlig jevnt godt. Veldig mye involvert i spillet på siste fase, og er overraskende god til å holde i ballen med press. Virket veldig klar for å spille, og gjør mye bra, blant annet fremprovoserer han et straffespark ved å ikke gi opp på en litt lang ball. Godt å ha han tilbake igjen. 

Innbytterne: 

Vinícius Júnior (5): Er aktiv den tiden han er på banen, og forsøker seg på noen driblinger, men det ender dessverre ikke i stort. Virker som han er klar for å bidra. 

Luka Modric (N/A): Tilfører ikke stort den tiden han er på banen, og spiller heller ikke lang nok tid til å få noen vurdering. Muligens brytes balansen på midten noe når kroaten kommer inn. 

Ferland Mendy (N/A): Spiller ikke lang nok tid til å få noen vurdering i kveld. Er aktiv i siste fase når Real Madrid jakter scoring, og burde spilt fra start. 

Hva er dine tanker om spillervurderingene? 

Pmn6