Extra large skjermbilde 2020 02 22 kl. 00.30.31
SOLIDE: Real Madrid har vært meget solide denne sesongen. De hvitkledde spiller som et lag igjen, etter noen tunge sesonger.

Sterling: - Real Madrid er fantastiske

Raheem Sterling har skrytt av Real Madrid i forkant av onsdagens Champions League-kamp.

Onsdag kveld er en dato som er markert med store skrift i Real Madrid-kalenderen. Det er duket for åttendelsfinale i Champions League, der man får besøk av de engelske gigantene, Manchester City. Det er ventet at det blir to svært spektakulære og spennende oppgjør mellom to av verdens beste lag. Det kommer til å koke, og det er helt 50-50 hvem som går videre i forkant av disse kampene.

En spiller Real Madrid virkelig må se opp for når Manchester City kommer på besøk er Raheem Sterling. 25-åringen har vært i meget god form denne sesongen. Kantspilleren har notert seg for elleve mål og to målgivende pasninger på 23 kamper i Premier League, og i Champions League står han med fem mål og tre målgivende på seks kamper. Han har nylig tatt en prat med AS.

Vi så trekningen sammen etter en trening. Vi pleier alltid å gjøre det, og det er alltid morsomt å se hvem man møter. Det var en god reaksjon når det ble klart at Real Madrid er vår motstander. Det er en stor klubb og en stor utfordring, men man må slå de beste for å vinne denne turneringen. Det finnes ingen større utfordring enn Real Madrid.
Det kommer til å bli en vanskelig kamp. Atmosfæren, historien, stadion, det vil bli tøft. De gjør det veldig bra denne sesongen, men jeg har tro på seier hvis vi kan spille på vårt beste.

Zidane har blitt stemplet som en trener som har mye flaks - hva tenker du om det?

Det å vinne Champions League, så mange ganger på rad, er noe som er veldig vanskelig. Det er ikke flaks, det handler om dyktighet. Noen har bare den vinnermentaliteten, og han er en av de som bare vinner uansett hva som skjer. Jeg tror ikke det handler om flaks når man vinner, det handler om å ha den vinnermentaliteten. Det hadde han som spiller og nå som trener. 

Hvis du var Manchester City-manager, hvem ville du ha signert fra Real Madrid?

Luka Modric. Jeg har spilt mot han et par ganger, spesielt med landslagene våre. Jeg vet ikke, det er bare måten han flyter rundt banen på. Han er en veldig fin spiller å se på.

Kan du se deg selv i Real Madrid-elleveren?

Jeg er i Manchester City nå og er veldig fornøyd her. Men jeg vil si at Real Madrid er en fantastisk klubb, og når du ser den hvite trøyen vet du akkurat hva klubben står for. Det er massivt. Jeg har likevel en kontrakt med Manchester City som jeg må respektere, men det er uansett en fantastisk klubb. 
Pmn6