Extra large  1vc6476
IKKE MED: Luka Jovic er ikke med i kamptroppen til kveldens oppgjør med Levante, etter å ha vært sykt tidligere denne uken.

Jovic og Bale ikke med til Levante-kampen

Zidane har tatt ut 19 spillere til kveldens bortekamp mot Levante.

Real Madrid spiller i kveld sin aller siste LaLiga-kamp før to de to gigantoppgjørene neste uke. Manchester City og Barcelona er begge motstandere i løpet av kun fire dager, og den kommende uken kan derfor bli helt avgjørende for Real Madrids sesong. Men før den tid skal det fortsatt spilles en LaLiga-kamp. Real Madrid møter Levante på Ciutat de València i kveld, i det som er en svært viktig kamp med tanke på El Clásico. Zidanes mannskap har før øyeblikket en luke på ett poeng ned til sin rival fra Katalonia, og noe annet enn seier vil derfor ikke være godt nok i kveld. 

Les også: Før kampen: Levante (B)

Når det kommer til troppen er det få overraskelser å melde om. Jovic og Bale har begge vært syke denne uken, og de er derfor ikke med i troppen til kveldens kamp. Begge spillerne var tilbake i full trening på fredag, men de anses altså ikke til å kampklare til kveldens borteoppgjør mot Levante. I tillegg er Rodrygo nok en gang utelatt fra kamptroppen, hvilket betyr at det nå har gått fire kamper siden brasilianeren sist var i en kamptropp. Svært pålitelige kilder sier at Rodrygo skal få spille med sin landsmann Reinier Jesus på Real Madrid Castilla på søndag. 

Troppen: 

Målvakter: Courtois, Areola og Altube.

Forsvarsspillere: Carvajal, Militão, Ramos, Varane, Marcelo og Mendy.

Midtbanespillere: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, James og Isco.

Angrepsspillere: Hazard, Benzema, Lucas Vázquez og Vinicius Jr.

Pmn6