Extra large  3am7719thumb
KLAR: Zinedine Zidane og resten av laget er klare for oppgjøret mot Levante.

Zidane: -Jeg støtter Ramos om han vil spille OL

Real Madrid-sjefen snakket med pressen om oppgjøret mot Levante og mener laget er godt forberedt.

Laget må slå tilbake etter det skuffende uavgjortresultatet forrige søndag, og vil trenge selvtillit før oppgjørene mot Manchester City og neste ukes El Clasico.

Vi har forberedt oss på dette stadiet av sesongen og oppgjørene som venter er svært utfordrende. Den siste delen av sesongen venter og vi har alt å spille for, men fokuserer på det daglige arbeidet. Hver eneste dag er viktig og Levante er ingen enkel motstander. De har tatt 20 poeng av totalt 29 på hjemmebane, og det blir et utfordrende borteoppgjør.

Rodrygo er utelatt fra troppen nok en gang, selv om han var en av lagets beste spillere tidligere i sesongen. Men Zinedine Zidane er ikke bekymret.

Han har ikke vært en del av troppen på en stund nå, men vi vet at han er en viktig spiller for oss, og når alle spillerne er tilgjengelige, er det veldig vanskelig å ta ut troppen. Vi er glade for å ha han i klubben, og han har bevist hvor god han er. 

Franskmannen ble også spurt om Sergio Ramos, kapteinens kontrakt går ut i 2021 og ønsker også å spille OL i 2020

Selvfølgelig burde han spille OL om han vil det. Jeg vil støtte han, det er alltid stort å spille for landet sitt. Når det gjelder kontrakten, jeg synes det er en enkel sak og vil ha han med videre.

Ferland Mendy er et gult kort unna suspensjon og det kan være problematisk med Barcelona i neste runde. 

Ja, han er et kort unna suspensjon. Han er klar over det, men han må spille uten å tenke på hva som kan skje.
Pmn6