Extra large  1vc4866
Det ble tre nye poeng for Real Sociedad, men ingen målpoeng til Ødegaard.

Ødegaard og La Real på Champions League-plass

Etter den imponerende seieren mot formsvake Valencia har Real Sociedad klatret opp på Champions League-plass og blitt laget som scorer tredje mest i LaLiga.

Valencia ble slått 3-0 på Anoeta og Real Sociedad har scoret 36 mål på 24 kamper. Noe som betyr at bare Barcelona og Real Madrid har flere mål denne sesongen hittil. 

Martin Ødegaard var tredjesist på både det andre og tredje målet, men var ikke like brilijant som vi har sett til tider denne sesongen. Den første mål involveringen til Ødegaard kom etter 46 minutter. Ødegaard slo et hjørnespark som ble flikket videre til Nacho Monreal, den andre involveringen var av det enkle slaget. Nordmannen fant Mikel Oyarzabal som sendte den videre til Januzaj som klinket ballen i mål etter et langskudd. 

Ødegaard hadde også flere gode skuddforsøk både i første og andre omgang, men fikk aldri scoringen han jaktet. La Real dominerte kampen, og Martin fikk rollen som playmaker og dirigent. Han kom seg også til en stor mulighet på overtid, men avslutningen var av den svake sorten. 

Det ble aldri noen tvil hvor poengene skulle havne og Real Sociedad tok en fortjent seier. Valencia ble aldri noen trussel og storklubben har gått på noen solide smeller den siste tiden. Laget tapte 4-1 i midtuken mot Atalanta i Champions League, tapte 3-0 i Madrid mot Getafe og ble ydmyket 4-1 mot bunnlaget Mallorca.

Ødegaard har fortsatt ni målpoeng i LaLiga på 20 kamper. Neste runde venter Real Valladolid for La Real og nordmannen. I det oppgjøret forventes det nok en trepoenger og kanskje vi får et nytt målpoeng fra nordmannen?

Hva synes du om kampen?

Pmn6