Extra large  mjm2280 hthumb
SOLIDE: Ungguttene har hatt mye å feire denne sesongen til tross for varierende prestasjoner.

Hvordan går det med Juvenil A?

Real Madrid sine lag i alle aldersgrupper har til tider hatt en berg-og-dal-bane sesong. Prestasjonene varierer, nye unggutter viser seg frem og det er på tide å se hvordan det går med Juvenil A.

Juvenil A

U19-laget fikk en flott start på sesongen og vant 13 av sine 14 første kamper. De tapte sin første kamp denne sesongen på bortebane mot Union Adarve og avga poeng hjemme mot Real Valladolid i en kamp som endte 2-2. Det sendte dem ned på andreplass på tabellen og Atletico Madrid har ledet serien fra desember, men forrige onsdag tok ungguttene over tabelltopp igjen. Et mål på overtid fra Pablo Rodriguez ga Juvenil seieren over Burgos og tabelltopp tre poeng foran Atletico. De opprettholdt tabelltopp med seieren over Altetico Pinto denne helgen. 

I Europa ble Dani Poyatos-lag satt i samme grupper som førstelaget. Det ble seier i de tre første oppgjørene mot PSG, Brugge og Galatasaray. En strålende start poengmessig, men ting ble mer problematisk etter tap på eget gress mot Galatasaray og Brugges seier over PSG. Det sendte ungguttene ned på andreplass i gruppen og laget trengte seier i de to siste kampene for å kvalifisere seg til utslagsrundene. Det så tidlig dårlig ut, og laget lå under 3-1 til PSG på hjemmebane. PSG fikk et rødt kort og Juvenil snudde kampen til seier. Poeng i siste kamp mot Brugge, sendte ungguttene til topps i gruppespillet.

Det har skjedd endringer i startelleveren siden sesongstart. Ismael Armenteros har tatt over plassen til Miguel Blaquez på midtstopperplass. Dem unge forsvareren har overrasket mange og blitt en nøkkelspiller for laget på kort tid.

På midtbanen har Esteban Aparicico gått fra å være en slags supersub til å starte kamper, unggutten er en måltyv og en god mann å ha foran mål. Midtbanespileren har ni scoringer så langt, bare Sergio Arribas har flere scoringer for laget. På topp har Alvaro Martin og Sergio Arribas startet de fleste kampene. Pablo Rodriguez har spilt mindre enn forventet, men det er grunnet mulighetene han har fått for Real Madrid Castilla.

Lagets beste spiller: Sergio Arribas har vært helt ustoppelig hittil denne sesongen. Angriperen har startet alle kamper bortsett et oppgjør og har scoret 12 mål, i tillegg til flere målgivende. Arribas er en spiller som utvilsomt bør være en del av Rauls Castilla-tropp neste sommer.

Ivan Morente ble hentet fra Villarreal, og hans karriere for Juvenil har vært anonym. 19-åringen var en nøkkelspiller for Villarreal forrige sesong og det forventes mer av den dyptsittende midtbanespilleren. 

Neste helg venter Extremadura og Juventus er motstander i UEFA Youth League

Forventet startellever til oppgjørene:

Målvakt: Luis Lopez

Forsvarere: Sergio Santos, Ismael, Pablo Ramon og Miguel Gutierree.

Midtbanespillere: Dotor Gonzalez, Xavier Sintes og Esteban Aparicio

Angrepsspillere: Sergio Arribas, Pablo Rodriguez og Alvaro Martin.

Pmn6